Netspeed'e geçmeli miyim?

Daha fazla  
Arkadaşlar şu an Superonline 16 Mbps hız 100 GB AKN'li paketi yaklaşık 85₺'ye kullanıyorum. Yaklaşık 2 ay 15 gün sonra sözleşmem bitiyor. Netspeed ile görüştüm, alt yapım VDSL destekliyor. 75 Mbps hız 200 GB AKN'li paket 65₺ olan bir paketi önerdi. Acaba söyledikleri hızı alabilir miyim, kopmalar olur mu? Trabzon Merkez'de oturuyorum. Kullanıp tecrübesi olan arkadaşlar bilgilendirme yaparsa sevinirim. Superonline iyi ama paketleri çok pahalı, Netspeed'in bu kadar ucuz olması açıkçası kuşkulandırıyor, malum bizler ucuz tarifelere alışkın değiliz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kesinlikle gereksiz pahalı bir paket. Uzun araştırmalarım sonucu hem fiyat açısından hem de taahhüt açısından daha avantajlı bulduğum için ben NetSpeed'i seçtim. Dün akşam saatlerinde evrakları kargoladım bu sabah 11 gibi aradılar ve benden sesli onay istediler konuştuk. 1 Haftaya kadar bağlanır umuyorum. Bence 2 ay gibi bir süre var önünde belki o zaman Superonline sana taahhüt sonu teklifi sunar seni cezbeder ve sen onu satın alırsın ama şuan için internet düşünenlere tavsiyem NetSpeed'i bir denesinler taahhüt yok en azından sadece çıkmak istersen (başta ödemediysen) aktivasyon ücreti 60 TL yi ödüyosun ve çıkıyosun sıfır sıkıntı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…