oduncu_yılmaz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2018 Mesajlar 2.235 Çözümler 13 Yer Ordu Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2020 #11 Webcam kullanan insan dedi: Benim internet kabini ile aramda 0 metre var. Kendisi binanın deposunda 40 daireye dağıttıkları için herhalde Ben ne kadar hız alırım ortalama acaba? Genişletmek için tıkla... 100 hız alırsınız bence.
Webcam kullanan insan dedi: Benim internet kabini ile aramda 0 metre var. Kendisi binanın deposunda 40 daireye dağıttıkları için herhalde Ben ne kadar hız alırım ortalama acaba? Genişletmek için tıkla... 100 hız alırsınız bence.
Webcam kullanan insan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 7.721 Makaleler 7 Çözümler 94 27 Ekim 2020 #12 oduncu_yılmaz dedi: 100 hız alırsınız bence. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam teşekkürler.
Apusystem Hectopat Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 587 Çözümler 4 27 Ekim 2020 #13 Patrixcs dedi: Ping sorunların şimdiden hayırlı olsun. Yaşarsan yardım etmicekler. Genişletmek için tıkla... Ya artık sabredeyim diyorum da. Netspeed kullanmamışsın her netspeed konusu altına bot hesaplar gibi netspeed'i kötüleyip duruyorsun. Susayım susayım diyorum da dayanamıyorum.
Patrixcs dedi: Ping sorunların şimdiden hayırlı olsun. Yaşarsan yardım etmicekler. Genişletmek için tıkla... Ya artık sabredeyim diyorum da. Netspeed kullanmamışsın her netspeed konusu altına bot hesaplar gibi netspeed'i kötüleyip duruyorsun. Susayım susayım diyorum da dayanamıyorum.