Netspeed'e nasıl geçilir?

Eswaii

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar uzun zamandır TT kullanıyoruz altyapım 100Mbps destekliyor ve VDSL. Fiyat ve verdiği hız olarak Netspeed gözüme güzel geldi ve geçmek istiyorum. TT ile olan sözleşmemiz yanlış değilsem bu ayın 9'u veya 12'si gibi bitiyor. Soruma gelecek olursak TT'den Netspeed'e nasıl geçiş yapabilirim? Önce Netspeed'e başvuru yapıp ondan sonra TT'den interneti iptal mı ettireyim? Tam olarak bu süreç nasıl oluyor yaşayan varsa anlatabilir mi? Netspeed için başka bir konu açmıştım ve VDSL kullanan arkadaşlar sorun olmadığını söylemişti ama kullanan varsa geçmeye değer mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar uzun zamandır TT kullanıyoruz altyapım 100Mbps destekliyor ve VDSL. Fiyat ve verdiği hız olarak Netspeed gözüme güzel geldi ve geçmek istiyorum. TT ile olan sözleşmemiz yanlış değilsem bu ayın 9'u veya 12'si gibi bitiyor. Soruma gelecek olursak TT'den Netspeed'e nasıl geçiş yapabilirim? Önce Netspeed'e başvuru yapıp ondan sonra TT'den interneti iptal mı ettireyim? Tam olarak bu süreç nasıl oluyor yaşayan varsa anlatabilir mi? Netspeed için başka bir konu açmıştım ve VDSL kullanan arkadaşlar sorun olmadığını söylemişti ama kullanan varsa geçmeye değer mi?

Churn ile geçiş yapabilirsiniz. Hem kurulum ücreti ödemezsiniz hem port kaybetme riskiyle karşılaşmazsınız. Hem de bu süreç zarfında internetiniz kesilmez.

10 haneli xDSL numarası ya da hizmet numarası ile transfer başvurusu yapıyorsunuz. Buyurun detaylara buradan bakabilirsiniz.
Yani normal bir şekilde başvuru yaparken ekstra bununla geçmek için seçim mi yapıyorum yoksa bilgileri direkt yolluyor muyum?

Başvuruyu yarın yapmayı düşünüyorum, başvuruyu yaptıktan sonra başka bir şey yapmama gerek kalmıyor mu? TT'den aboneliği iptal ettirmem gerekiyor mu?

Netspeed senin yerine gerekli işlemleri yapıyor.

Hocam bir de siz NetSpeed kullanıyorsunuz galiba, her hangi bir sorun ile karşılaştınız mı? Doğrusu fiyatı düşük olunca ister istemez içimde biraz şüphe var.

Hocam bir de siz Netspeed kullanıyorsunuz galiba, herhangi bir sorun ile karşılaştınız mı? Doğrusu fiyatı düşük olunca ister istemez içimde biraz şüphe var.

Ben şu an Netspeed kullanmıyorum. Bir ara kullanıyordum ama şu an farklı bir firma kullanıyorum. Aldığım hizmet ve müşteri hizmetleri fena değildi. Size yardımcı olmak için yazdım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı