Netspeed'e zam geldikten sonra kullanılır mı?

Cantrepreneur

Hectopat
1 Eylül'den itibaren fiyatın 449,90TL olduğunu bildirdiler. Sizce kalınır mı?

Kalınır, daha iyisi var mıdır? TurkNet diyebilirim istersen bir bak.

Senelerce Turknet kullandım, kopma sorunu illallah ettirdi de Netspeed'e geçtim hocam. Aslında çok bir problemim yok ama Euronet diye bir firma gördüm aklımı çeldi.

Yinede fiyat iyi kalınır.

Gene iyi gibi diğerlerine göre ben memnunum ama Millenicom daha ucuz duruyor olmazsa oraya da geçebilirim.

Euro net yakında zam yapacak. buda 400-450 tl civarında olacak yani pek bir şey değişmeyecek anlayacağınız

Genelde fiyatlar ortalama böyle ben Superonline kullanıyorum sorunsuz sıkıntısız senelerdir. Değişmem. Memnunsanız değişmeyin 3-5 az vereceğim derken sıkıntılar çıkar sonra dönmesi zor.

Senelerce TurkNet kullandım, kopma sorunu illallah ettirdi de Netspeed'e geçtim hocam. Aslında çok bir problemim yok ama euronet diye bir firma gördüm aklımı çeldi.

Aslında boş verin ya Netspeed halihazırda iyi bir internet sağlayıcısı, 1.5 ay önce taşındım taşınmadan önce kullanıyorduk, annemin isteği üzerine Turkcell'e geçtik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…