NYTMARE Kilopat Katılım 27 Eylül 2021 Mesajlar 5.329 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2025 #1 Bugün bu mesajı aldım. Netspeed tarifelerine zam yapıyor ama bu son internet kesintilerinden sonra böyle bir zammın gelmesi şuphe uyandırdı. Dosya Ekleri Screenshot_20250722-121719_Messages.png 147,2 KB · Görüntüleme: 130 Son düzenleyen: Moderatör: 22 Temmuz 2025
Bugün bu mesajı aldım. Netspeed tarifelerine zam yapıyor ama bu son internet kesintilerinden sonra böyle bir zammın gelmesi şuphe uyandırdı.
D dnzozer20 Centipat Katılım 23 Ocak 2024 Mesajlar 121 Çözümler 1 22 Temmuz 2025 #2 NYTMARE dedi: Bugün bu mesajı aldım. Netspeed tarifelerine zam yapıyor ama bu son internet kesintilerinden sonra böyle bir zammın gelmesi şuphe uyandırdı. Genişletmek için tıkla... Birkaç hafta önce Netspeed ve Millenicom ağlarına ciddi saldırılar yaşandı, maalesef Türk Telekom'un uyguladığı fiyat politikası çok fazla olmaya başladı, umarım buna bir çözüm buluruz.
NYTMARE dedi: Bugün bu mesajı aldım. Netspeed tarifelerine zam yapıyor ama bu son internet kesintilerinden sonra böyle bir zammın gelmesi şuphe uyandırdı. Genişletmek için tıkla... Birkaç hafta önce Netspeed ve Millenicom ağlarına ciddi saldırılar yaşandı, maalesef Türk Telekom'un uyguladığı fiyat politikası çok fazla olmaya başladı, umarım buna bir çözüm buluruz.
MacBethad Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 1.087 Çözümler 6 23 Temmuz 2025 #3 Yeni fiyatlandırma 1 Ağustos'tan itibaren bu şekilde olacakmış, kaynak;