Kozuki_ali Decapat Katılım 21 Ekim 2022 Mesajlar 513 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2023 #1 Altyapım yok, fiber hattım yok, VDSL bağlantı var ve 100Mbps'lik paketine geçmeyi düşünüyorum. Sizce ne yapmalıyım? Şu anki internetim 10Mbps ve yetmiyor, çatıda anten var onunla internet sağlıyorum. Ne yapmalıyım, geçeyim mi? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Ocak 2023
Altyapım yok, fiber hattım yok, VDSL bağlantı var ve 100Mbps'lik paketine geçmeyi düşünüyorum. Sizce ne yapmalıyım? Şu anki internetim 10Mbps ve yetmiyor, çatıda anten var onunla internet sağlıyorum. Ne yapmalıyım, geçeyim mi?
erenvalencia Decapat Katılım 16 Ekim 2022 Mesajlar 986 30 Ocak 2023 #2 Altyapınız yoksa VDSL nasıl geçiceksiniz biraz daha açar mısınız? Altyapı var ve boşta portta varsa geçebilirsiniz.
Altyapınız yoksa VDSL nasıl geçiceksiniz biraz daha açar mısınız? Altyapı var ve boşta portta varsa geçebilirsiniz.
Kozuki_ali Decapat Katılım 21 Ekim 2022 Mesajlar 513 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2023 #3 erenvalencia dedi: Altyapınız yoksa VDSL nasıl geçiceksiniz biraz daha açar mısınız? Altyapı var ve boşta portta varsa geçebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Şu an kullandığım internet müşteri hizmetlerine sordum fiber yok VDSL kullanıyorsunuz şu an dedi yanlış yazmış olabilirim.
erenvalencia dedi: Altyapınız yoksa VDSL nasıl geçiceksiniz biraz daha açar mısınız? Altyapı var ve boşta portta varsa geçebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Şu an kullandığım internet müşteri hizmetlerine sordum fiber yok VDSL kullanıyorsunuz şu an dedi yanlış yazmış olabilirim.
erenvalencia Decapat Katılım 16 Ekim 2022 Mesajlar 986 30 Ocak 2023 #4 Kozuki_ali dedi: Şu an kullandığım internet müşteri hizmetlerine sordum fiber yok VDSL kullanıyorsunuz şu an dedi yanlış yazmış olabilirim. Genişletmek için tıkla... Anladım VDSL var ise kullanabilirsiniz daha iyi performans verecektir.
Kozuki_ali dedi: Şu an kullandığım internet müşteri hizmetlerine sordum fiber yok VDSL kullanıyorsunuz şu an dedi yanlış yazmış olabilirim. Genişletmek için tıkla... Anladım VDSL var ise kullanabilirsiniz daha iyi performans verecektir.