FT32566 Hectopat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 361 1 Ocak 2023 #11 Jzofe dedi: Aslında birçok yöntem var fakat dediğiniz uygulamalardanda RAT tespit edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hızlı tarama RAT için yeterli mi yoksa tam taramamı lazım tam taramaya tıklayınca 7 saat yazmıştı zamanım yok diye yapamadım onu.
Jzofe dedi: Aslında birçok yöntem var fakat dediğiniz uygulamalardanda RAT tespit edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hızlı tarama RAT için yeterli mi yoksa tam taramamı lazım tam taramaya tıklayınca 7 saat yazmıştı zamanım yok diye yapamadım onu.
Jzofe Hectopat Katılım 15 Mart 2021 Mesajlar 142 Çözümler 1 1 Ocak 2023 #12 FT32566 dedi: Hızlı tarama RAT için yeterli mi yoksa tam taramamı lazım tam taramaya tıklayınca 7 saat yazmıştı zamanım yok diye yapamadım onu. Genişletmek için tıkla... Hızlı taramada olur tam tarama daha iyi olur. Bu arada 7 saat çok uzun bir süre normal şartlarda 2-3 saati geçmemeli bile.
FT32566 dedi: Hızlı tarama RAT için yeterli mi yoksa tam taramamı lazım tam taramaya tıklayınca 7 saat yazmıştı zamanım yok diye yapamadım onu. Genişletmek için tıkla... Hızlı taramada olur tam tarama daha iyi olur. Bu arada 7 saat çok uzun bir süre normal şartlarda 2-3 saati geçmemeli bile.
FT32566 Hectopat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 361 2 Ocak 2023 #13 Jzofe dedi: Hızlı taramada olur tam tarama daha iyi olur. Bu arada 7 saat çok uzun bir süre normal şartlarda 2-3 saati geçmemeli bile. Genişletmek için tıkla... Ok sağ ol yardımın için.
Jzofe dedi: Hızlı taramada olur tam tarama daha iyi olur. Bu arada 7 saat çok uzun bir süre normal şartlarda 2-3 saati geçmemeli bile. Genişletmek için tıkla... Ok sağ ol yardımın için.