Network Booster tarzı uygulama önerisi

Erhan Ulaş

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar öncelikle iyi forumlar, merak ettiğim bir şey var ve size sormak istedim. Bildiğiniz gibi HP OMEN laptoplarda Network Booster denen bir program var ve bu program sayesinde laptop interneti daha fazla kullanarak bir nevi önceliği size verip ağdaki diğer aygıtların işini zorlaştırıyor. Bu programın işlevinde olabilecek bir program var mı acaba kullanabileceğim? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
NetBalancer diye bir yazılım var ona bakabilirsin. Omenler deki ile çok benzer bir uygulama

NetBalancer diye bir yazılım var ona bakabilirsin. Omenler deki ile çok benzer bir uygulama
Bu herhalde aynı şey değil ya bunda bilgisayardaki programların erişimini ayarlıyoruz. OMEN'lerdeki ise internet yükünü ağırlıkla bilgisayara çekiyor.

ben omen kullanıyorum temelde sadece 2 özelliği var birincisi uygulamaları önceliklerini değiştirmek bir de eğer hem wifi hemde ethernet bağlı ise ethernet bağlantısını sadece yüksek öncelikli uygulamalar için aktif hale getirmek ve sanırım bu donanımsal bazı ayarlamalar gerektiriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…