Level Up Megapat Katılım 17 Ağustos 2015 Mesajlar 569 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Ağustos 2021 #1 Sorum başlıkta. Milyonlarca insanın anlayıp da benim anlamadığım bir espri olmamalı. Açıklar mısınız? Örneğin; bu linke tıklama. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Ağustos 2021
Sorum başlıkta. Milyonlarca insanın anlayıp da benim anlamadığım bir espri olmamalı. Açıklar mısınız? Örneğin; bu linke tıklama.
tonbaligi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 1.466 Çözümler 5 Yer Istanbul 22 Ağustos 2021 #2 Rickrolling - Vikipedi tr.wikipedia.org Yani çok bir olayı yok.
Eryd Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Şubat 2018 Mesajlar 3.877 Makaleler 3 Çözümler 36 Yer Ankara 22 Ağustos 2021 #3 Rickrolling - Vikipedi Urban versiyonu İnternete hoşgeldiniz.
Level Up Megapat Katılım 17 Ağustos 2015 Mesajlar 569 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Ağustos 2021 #4 tonbaligi dedi: Rickrolling - Vikipedi tr.wikipedia.org Yani çok bir olayı yok. Genişletmek için tıkla... Eryd dedi: Rickrolling - Vikipedi Urban versiyonu İnternete hoşgeldiniz. Genişletmek için tıkla... Daha derin bir şeyler bekliyordum. Geyiğin bu olması... Neyse. Çokta olayı yokmuş. Teşekkürler.
tonbaligi dedi: Rickrolling - Vikipedi tr.wikipedia.org Yani çok bir olayı yok. Genişletmek için tıkla... Eryd dedi: Rickrolling - Vikipedi Urban versiyonu İnternete hoşgeldiniz. Genişletmek için tıkla... Daha derin bir şeyler bekliyordum. Geyiğin bu olması... Neyse. Çokta olayı yokmuş. Teşekkürler.
O Görkem Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Aralık 2019 Mesajlar 2.539 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer Nerv 22 Ağustos 2021 #5 Trollenmek işte. Sen bir linke giriyorsun ama karşına istediğin şey değil de never gonna give up çıkıyor.
Trollenmek işte. Sen bir linke giriyorsun ama karşına istediğin şey değil de never gonna give up çıkıyor.