Üniversitemde 2 Mersinli arkadaşım vardı şehrini çok severlerdi. Ama birisi Tarsusluydu. Tarsuslular genelde Tarsusluyum der. Kendilerini Mersin'den ayırır. Öğrenci için de aynı sempati olur mu şehire bilmiyorum. Ama yazı cehennem gibi onu biliyorum.
Benim teyzem orada yaşıyor arada sırada gidiyoruz ,küçük olduğu doğrudur fakat gezilecek yerleri var, marketler yeteri kadar var, parklar var, ve insanları kötü değil, ayrıca teyzem ve eşi doktor orada çalışıyorlar, İnşallah gitmek zorunda kalmazsınız fakat hastaneleri güzel.
Hocam okumak istediğiniz bölüm mü veya ne kadar puan ile gideceksiniz? Zaten puanları çok yüksek değilmiş. Ege veya İstanbul Üniversitesi daha iyi bir tercih olacaktır.
Üniversitemde 2 Mersinli arkadaşım vardı şehrini çok severlerdi. Ama birisi Tarsusluydu. Tarsuslular genelde Tarsusluyum der. Kendilerini Mersin'den ayırır. Öğrenci için de aynı sempati olur mu şehire bilmiyorum. Ama yazı cehennem gibi onu biliyorum.
Benim teyzem orada yaşıyor arada sırada gidiyoruz ,küçük olduğu doğrudur fakat gezilecek yerleri var, marketler yeteri kadar var, parklar var, ve insanları kötü değil, ayrıca teyzem ve eşi doktor orada çalışıyorlar, İnşallah gitmek zorunda kalmazsınız fakat hastaneleri kötü değil.
Hocam okumak istediğiniz bölüm mü veya ne kadar puan ile gideceksiniz? Zaten puanları çok yüksek değilmiş. Ege veya İstanbul Üniversitesi daha iyi bir tercih olacaktır.
33.5 plaka numarasıdır hocam Fethiyeliler de 48,5 diyor.