Nevşehir hacı veli bektaş sınıf öğretmenliği bölümü seçilir mi?

wlademirpuding

Hectopat
Daha fazla  
Mersin'den gideceğim. Küçük şehir deniyor oraya, nasıl sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Üniversitemde 2 Mersinli arkadaşım vardı şehrini çok severlerdi. Ama birisi Tarsusluydu. Tarsuslular genelde Tarsusluyum der. Kendilerini Mersin'den ayırır. Öğrenci için de aynı sempati olur mu şehire bilmiyorum. Ama yazı cehennem gibi onu biliyorum.

Mersin'den gideceğim. Küçük şehir deniyor oraya, nasıl sizce?
Benim teyzem orada yaşıyor arada sırada gidiyoruz ,küçük olduğu doğrudur fakat gezilecek yerleri var, marketler yeteri kadar var, parklar var, ve insanları kötü değil, ayrıca teyzem ve eşi doktor orada çalışıyorlar, İnşallah gitmek zorunda kalmazsınız fakat hastaneleri güzel.

Hocam okumak istediğiniz bölüm mü veya ne kadar puan ile gideceksiniz? Zaten puanları çok yüksek değilmiş. Ege veya İstanbul Üniversitesi daha iyi bir tercih olacaktır.
33.5 plaka numarasıdır hocam Fethiyeliler de 48,5 diyor.

İstediğim yer orası niye gitmek zorunda olmuyim ki? : )
Reis Sınıf Öğretmenliği (EA) | TYT-AYT Net Sihirbazı buraya hacı veli bektaş yaz çıkar puanları fazla yok 119 bin sıralama.

Bir mersinli olarak mersinden çıkıp iç anadoluda bir şehre yerleşmek işkence gibi olur diye düşünüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…