Arkadaşlar ben New Balance'ın 36 numaralı 408 ya da 530 modellerinden birini satın alacağım fakat hiçbir yerde bulamıyorum. New balance minik ayaklı kadınları mı dışlamış yoksa ben mi bulamıyorum anlamadım. Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir ya da link atabilir mi?
Arkadaşlar ben New Balance'ın 36 numaralı 408 ya da 530 modellerinden birini satın alacağım fakat hiçbir yerde bulamıyorum. New balance minik ayaklı kadınları mı dışlamış yoksa ben mi bulamıyorum anlamadım. Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir ya da link atabilir mi?
Açıkçası aynı yerde 2800TL'ye de mevcut ama firmanın adı aratıldığında onlarca şikayet var. Önerim bilindik mağazalardan alın. Hatta A101de de mevcutmuş oradan bile alabilirsiniz. En uygun ve güvenilir yer orası sanırım.
408 modeli için Avrupada 36 numarası mevcut Türkiyede ilginç şekilde 37 den itibaren getirmişler. 530'da mevcut zaten atılmış.
Açıkçası aynı yerde 2800TL'ye de mevcut ama firmanın adı aratıldığında onlarca şikayet var. Önerim bilindik mağazalardan alın. Hatta A101de de mevcutmuş oradan bile alabilirsiniz.
Yani onaylı, yetkili satıcı olmadığı sürece satın almıyorum ben. O yüzden PTT'deki satıcıya çok güvenemedim. 408'in neden 36'sı Türkiye'de gelmemiş bu da çok saçma Türk kadınları minyon olamaz diye düşündüler sanırım. Biraz araştırayım o zaman mecbur 530'ları.