New balance ayakkabı orijinal mi?

Arkadaşlar uzun süredir beğendiğim bir ayakkabı vardı, çarşıda gezerken bir ayakkabıcı gördüm girdim. NB 530'u 4000'e satıyordu. Sorduğumda orijinal olduğunu, bayii olduğunu vs söyledi. İndirimde diye QR okuttum ama emin olamadım, nasıl anlaşılır?

Dosya Ekleri

• IMG_DCD3084C-43AE-44D2-800D-DE05ADDDB506.jpeg
    IMG_DCD3084C-43AE-44D2-800D-DE05ADDDB506.jpeg
    136,5 KB · Görüntüleme: 56
  • IMG_E12D4C24-E4FF-4290-BE63-871A50A6C81A.jpeg
    IMG_E12D4C24-E4FF-4290-BE63-871A50A6C81A.jpeg
    130,7 KB · Görüntüleme: 58
  • IMG_32286790-F538-41E1-AC30-76435F8A92C5.jpeg
    IMG_32286790-F538-41E1-AC30-76435F8A92C5.jpeg
    134,1 KB · Görüntüleme: 76
Kaç paraya aldınız hocam ?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoya bakabilirsiniz hocam buradan fotolardan bakıldığında karekod falan orijinaldeki gibi ama made in vietman yazması biraz şüphelendirdi

Arkadaşlar uzun süredir beğendiğim bir ayakkabı vardı, çarşıda gezerken bir ayakkabıcı gördüm girdim. NB 530'u 4000'e satıyordu. Sorduğumda orijinal olduğunu, bayii olduğunu vs söyledi. İndirimde diye QR okuttum ama emin olamadım, nasıl anlaşılır?
hocam böyle yerlerde ya yutdışından getirmiş üstüne para koyup satıyolardır yada çakmadır ayakkabının uç kısımlarındaki dikişlere bakınız dikiş hatası fazlaysa o ürün orjinal olmaya bilir.

hocam böyle yerlerde ya yutdışından getirmiş üstüne para koyup satıyolardır yada çakmadır ayakkabının uç kısımlarındaki dikişlere bakınız dikiş hatası fazlaysa o ürün orjinal olmaya bilir.
ayriyetten ayakkabıyı kokladınızda plastik yada yapıştırıcı vb. koku var mı orjinal ayakkabılarda bu koku yok.

Ayakkabı sektöründe çok replika ayakkabı var. Bu yüzden bilinmedik yerlerden almak pek mantıklı değil.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoya bakabilirsiniz hocam buradan fotolardan bakıldığında karekod falan orijinaldeki gibi ama made in vietman yazması biraz şüphelendirdi

bakıcam hocam teşekkür ederim

Ayakkabı sektöründe çok replika ayakkabı var. Bu yüzden bilinmedik yerlerden almak pek mantıklı değil.

ayriyetten ayakkabıyı kokladınızda plastik yada yapıştırıcı vb. koku var mı orjinal ayakkabılarda bu koku yok.
uç kısımları bu şekilde hocam bana düzgün gibi geldi plastik falan da kokmuyor ama insan tam emin olamıyo tabi

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    161,2 KB · Görüntüleme: 31
  • image.jpg
    image.jpg
    211,1 KB · Görüntüleme: 31
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı