Arkadaşlar uzun süredir beğendiğim bir ayakkabı vardı, çarşıda gezerken bir ayakkabıcı gördüm girdim. NB 530'u 4000'e satıyordu. Sorduğumda orijinal olduğunu, bayii olduğunu vs söyledi. İndirimde diye QR okuttum ama emin olamadım, nasıl anlaşılır?
4000 liraKaç paraya aldınız hocam ?
hocam böyle yerlerde ya yutdışından getirmiş üstüne para koyup satıyolardır yada çakmadır ayakkabının uç kısımlarındaki dikişlere bakınız dikiş hatası fazlaysa o ürün orjinal olmaya bilir.Arkadaşlar uzun süredir beğendiğim bir ayakkabı vardı, çarşıda gezerken bir ayakkabıcı gördüm girdim. NB 530'u 4000'e satıyordu. Sorduğumda orijinal olduğunu, bayii olduğunu vs söyledi. İndirimde diye QR okuttum ama emin olamadım, nasıl anlaşılır?
ayriyetten ayakkabıyı kokladınızda plastik yada yapıştırıcı vb. koku var mı orjinal ayakkabılarda bu koku yok.hocam böyle yerlerde ya yutdışından getirmiş üstüne para koyup satıyolardır yada çakmadır ayakkabının uç kısımlarındaki dikişlere bakınız dikiş hatası fazlaysa o ürün orjinal olmaya bilir.
Bu videoya bakabilirsiniz hocam buradan fotolardan bakıldığında karekod falan orijinaldeki gibi ama made in vietman yazması biraz şüphelendirdi
Ayakkabı sektöründe çok replika ayakkabı var. Bu yüzden bilinmedik yerlerden almak pek mantıklı değil.
uç kısımları bu şekilde hocam bana düzgün gibi geldi plastik falan da kokmuyor ama insan tam emin olamıyo tabihocam böyle yerlerde ya yutdışından getirmiş üstüne para koyup satıyolardır yada çakmadır ayakkabının uç kısımlarındaki dikişlere bakınız dikiş hatası fazlaysa o ürün orjinal olmaya bilir.
ayriyetten ayakkabıyı kokladınızda plastik yada yapıştırıcı vb. koku var mı orjinal ayakkabılarda bu koku yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.