New club penguin açık kaynak kodlu hali güvenilir mi?

Merhaba. Bu aralar oynayacak pek oyun bulamadığımdan oynamak istediğim eski bir oyun var. New club penguin, belki eskisini biliyorsunuzdur. Bu yeni çıkan halini oynamak için indirmek gerekiyor (normalde flash ile tarayıcıda çalışıyormuş fakat flash desteği kalktığı için artık oynanmıyormuş) bu yüzden sitesinde ve Reddit topluluğunda biraz gezindim fakat çok emin olamadım, genelde yorumlarda açık kaynak kodlu olduğu ve içerisinde zararlı bir şey içermediği söylenmiş fakat Reddit çok aktif olmadığından detaylı açıklama yapan az kişi gördüm ve yazılımdan çok anlamadığımdan kodları kontrol edecek bilgiye sahip değilim. Ama çevirebildiğim ve anladığım kadarıyla program electron ve/veya Chrome 87 kullanıyor diyorlar. Gerekirse ve yasak değilse sitelerin ve GitHub'daki kaynak kodunun linkini verebilirim. Sizce güvenilir midir?

Ek olarak, Reddit'te başka bir kullanıcının yaptığı VirusTotal sonucu. Yorumlarda false-positive diyenler de olmuş.

Dosya Ekleri

• resim_2023-06-28_124014899.png
    176 KB · Görüntüleme: 53
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…