R Rivenzy Zeptopat Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2022 #11 T21 dedi: Pubg Mobile Tencent yapımı, NS'yi ise Steam PUBG'yi geliştirenler yaptı kabaca. İki oyunda güzel ama kemik kitlesi bırakmaz olay o. Şahsen iki oyunda bana hitap etmiyor; Apex, Warzone, R6 ve Battlefield ile yoluma bakarım, mobile gelecekler sonuçta. Genişletmek için tıkla... Alex geldi
T21 dedi: Pubg Mobile Tencent yapımı, NS'yi ise Steam PUBG'yi geliştirenler yaptı kabaca. İki oyunda güzel ama kemik kitlesi bırakmaz olay o. Şahsen iki oyunda bana hitap etmiyor; Apex, Warzone, R6 ve Battlefield ile yoluma bakarım, mobile gelecekler sonuçta. Genişletmek için tıkla... Alex geldi
T T21 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 15.208 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2022 #12 Rivenzy dedi: Alex geldi Genişletmek için tıkla... Apex geleli çok oldu, betadan bu yana optimization sorunu düzeltmedikleri için sildim.
Rivenzy dedi: Alex geldi Genişletmek için tıkla... Apex geleli çok oldu, betadan bu yana optimization sorunu düzeltmedikleri için sildim.