Darneluin Kilopat Katılım 15 Ekim 2017 Mesajlar 974 Çözümler 20 Yer UK 1 Kasım 2021 #11 Vega'yı tercih ederseniz oynarız.
Visenya Hectopat Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 347 Çözümler 1 1 Kasım 2021 #12 Darneluin dedi: Vega'yı tercih ederseniz oynarız. Genişletmek için tıkla... Vega server durumu nasıl iyi mi? Hangi faction güçlü? Ben şuanlık hellheimdan bifrost veya abaton'a geçmeyi düşünüyorum.
Darneluin dedi: Vega'yı tercih ederseniz oynarız. Genişletmek için tıkla... Vega server durumu nasıl iyi mi? Hangi faction güçlü? Ben şuanlık hellheimdan bifrost veya abaton'a geçmeyi düşünüyorum.
S SAMET ÜÇÜNCÜ Megapat Katılım 16 Haziran 2017 Mesajlar 259 Yer Beşiktaş Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mali İşler 2 Kasım 2021 #13 Visenya dedi: Hellheimdayım sıra beklemekten yoruldum 1 saat sıra bekliyorum önerebileceğiniz sunucu var mı? Genişletmek için tıkla... Dün Niflheim sunucusunda bir Company buldum oraya transfer yaptım karakteri, Prime saatlerde 15-20 dakika sıra bekletiyormuş bir bakın düşünürseniz.
Visenya dedi: Hellheimdayım sıra beklemekten yoruldum 1 saat sıra bekliyorum önerebileceğiniz sunucu var mı? Genişletmek için tıkla... Dün Niflheim sunucusunda bir Company buldum oraya transfer yaptım karakteri, Prime saatlerde 15-20 dakika sıra bekletiyormuş bir bakın düşünürseniz.
alperen5526 Hectopat Katılım 7 Temmuz 2021 Mesajlar 253 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2021 #14 Ahh Ahh paramız olsa da şu oyunu biz de oynasak . Bizim yerimize de eğlenin arkadaşlar.