New World hala alınır mı?

kullanıcı23

Decapat
Makaleler
1
Oyunu ilk çıktığında Amazon üzerinden almış, 15 saat oynamış ve iade etmiştim. Çünkü oyunda server bekleme sorunu ve FPS sorunu vardı. Sorunları son 3 güncelleme de kaldırdılar mı? Tekrar alınır mı?

1 ay önce bende almak istiyordum ama glitch kullanan insanlar yüzünden oyunun ekonomisi tamamen ölmüştü ve server'a reset gelecekti. Bunu görünce bu tarz durumlara bile koruması olmadığı için almaktan vazgeçmiştim. Şu an devam eden kış indirimleri başladığında tekrardan almayı düşündüm ve mağaza sayfasına girdiğimde oyunun *indirimli halinin* 82 TL'den 133 TL'ye çıktığını gördüm ve almaktan tamamen vazgeçtim. Bence 100 TL'ye Elder Scrolls Online'ı DLC ile birlikte almak varken New World almak mantıksız. Ama fiyatının artmasını dert etmiyorsanız ve özellikle New World almak istiyorsanız, bahsettiğiniz bekleme sorunlarının çözüldüğünü biliyorum. Yani alabilirsiniz.

Oyun çıktığın gün aldım ve 200-300 saat oynadım. Oyunun late game içeriği çöp, gidip sandığın başında bekliyorsunuz. PvP'si eh işte. Oyunu bir MMORPG yerine Witcher 3 tarzı bir oyun olarak görürseniz zevk alırsınız. 1-60 level arası eğlenceli sonrası içerik yok gibi bir şey. Alın derim ben 60 level olursunuz sonrasında sıkılana kadar oynarsınız ancak Knight Online, Metin2, Silkroad, World of Warcraft, Shaiya, Runescape vb. bir oyun bekliyorsanız almayın. Sıkılmadan 100-200 saat çok rahat oynarsınız ancak bir MMORPG oyunda olması gereken binlerce, on binlerce saat yok.

Kısacası; oyun olarak güzel ancak MMORPG olarak kötü hatta çöp bile sayılabilecek bir oyun.

Oyun bomboş içerik anlamında hiçbir şey yok, ne binek var ne Endgame Content var ne akıcı bir oynanış var, tamamen melez oyun yapmışlar oyunda yüzme mekaniği bile yok, grafikler fena değil ama bir MMORPG'de olması gereken en önemli unsur içerik ve oynanışlılık, maalesef MMORPG diyesim gelmediği bu oyun bunları sunmuyor.

Kesinlikle alınmaz ya. Benim için hayal kırıklığından öte gitmedi.

Amazon destek ile iletişime geçtim. Mail üzerinden DxDiag textini ve oyunun appdata loglarını yolladım. Bilgisayarım için çözüm arayacaklar.
Oyun çıktığın gün aldım ve 200-300 saat oynadım. Oyunun late game içeriği çöp, gidip sandığın başında bekliyorsunuz. PvP'si eh işte. Oyunu bir MMORPG yerine Witcher 3 tarzı bir oyun olarak görürseniz zevk alırsınız. 1-60 level arası eğlenceli sonrası içerik yok gibi bir şey. Alın derim ben 60 level olursunuz sonrasında sıkılana kadar oynarsınız ancak Knight Online, Metin2, Silkroad, World of Warcraft, Shaiya, Runescape vb. bir oyun bekliyorsanız almayın. Sıkılmadan 100-200 saat çok rahat oynarsınız ancak bir MMORPG oyunda olması gereken binlerce, on binlerce saat yok.

Kısacası; oyun olarak güzel ancak MMORPG olarak kötü hatta çöp bile sayılabilecek bir oyun.
Oyunun içeriği güzel ama FPS ve GPU sorunu var. Dediğim gibi Amazon bana çözüm arayacak.
Amazon destek ile iletişime geçtim. Mail üzerinden DxDiag textini ve oyunun appdata loglarını yolladım. Bilgisayarım için çözüm arayacaklar.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı