E Emre Aslan100 Hectopat Katılım 10 Şubat 2015 Mesajlar 403 Çözümler 1 5 Temmuz 2020 #1 Yakında Amazon'un çıkaracağı bir MMO oyunu. İlginizi çekti mi oynamayı düşünüyor musunuz yorumlarınızı merak ediyorum. Oyunun Steam sayfası Pre-purchase New World on Steam Oyun gameplay videosu Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Yakında Amazon'un çıkaracağı bir MMO oyunu. İlginizi çekti mi oynamayı düşünüyor musunuz yorumlarınızı merak ediyorum. Oyunun Steam sayfası Pre-purchase New World on Steam Oyun gameplay videosu Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
B BalikŞuşişi Kilopat Katılım 23 Kasım 2016 Mesajlar 4.504 Makaleler 1 Çözümler 48 5 Temmuz 2020 #2 Paylaştığınız için teşekkürler. İyi görünüyor. Bilgisayarıma ek RAM takviyesi yaptıktan sonra alır bir denerim. Artı 0 Eksi
Paylaştığınız için teşekkürler. İyi görünüyor. Bilgisayarıma ek RAM takviyesi yaptıktan sonra alır bir denerim.
aydın yazıcı Hectopat Katılım 16 Ağustos 2016 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2020 #3 Oynanış tarzı açısından kamera açısı çok kötü Artı 0 Eksi
KS KS E Emre Aslan100 Hectopat Katılım 10 Şubat 2015 Mesajlar 403 Çözümler 1 5 Temmuz 2020 #4 aydın yazıcı dedi: Oynanış tarzı açısından kamera açısı çok kötü Genişletmek için tıkla... Açıkcası kamera açısı baya hoşuma gitti benim. Artı 0 Eksi
aydın yazıcı dedi: Oynanış tarzı açısından kamera açısı çok kötü Genişletmek için tıkla... Açıkcası kamera açısı baya hoşuma gitti benim.
SCN Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Ocak 2014 Mesajlar 3.489 Çözümler 5 Yer Antalya 6 Eylül 2020 #5 Türkçe yama çıkartırlarsa tadından yenmez. Artı 0 Eksi