New World'e başlanır mı?

ruioleywin

Kilopat
Soru gayet açık ve net arkadaşlar bu oyun hakkında bilgisi olanlar yardımcı olabilirse sevinirim. Bir ara sanki bu oyunu oynayan kalmamıştı ama bilmiyorum son durumunu.

Şahsen 800 saatini harcamış biri olarak, oynadığım her saatten zevk alarak oynadım. Oyunun en güzel dönemleri bana kalırsa geçti biraz. Fakat bu yıl içerisinde çok büyük güncellemeler getireceklerini söylediler ve bunları oyuncular ile paylaştılar. Binekten, birçok şikayet edilen özelliğe kadar hem getiriyorlar hemde olanı iyileştiriyorlar. Bunları ön görerek alınabilir, o zamana kadar oyun öğrenebilir. Artık genelde büyük güncellemeler ya da etkinlikler olduğunda oyuncu sayısı artışa geçiyor. Eskisi gibi canlı değil, ne ölü ne canlı. Arafta kalmış, arada bir selam verilen bir oyun gibi. Şu an için para harcamak olarak baktığımızda gelecek güncelleme için harcanır onun dışında arkadaş grubunuz vardır beraber dungeon, görev yaparak eğlenebilirsiniz. Ha birde sezon bileti vs. gelmiş onu görmedim, aktiflik olsun insanlar görev yapsın diye büyük ihtimal. Çünkü End-game etkinliği vs. yok. Nasıl başladıysanız öyle devam ediyorsunuz.

Bu aşağıya bıraktığım iki sitenin grafikleri inceleyip popülasyona bakabilirsiniz;

Steamcharts New World
NWDB New World

Diğer yardımcı olacağını düşündüğüm bağlantı ise bu, gelecek güncellemeleri hakkında detaylı bilgilendirme mevcut.

NWDB - New World RoadMap

Son olarak alınır mı? MMO seviyorsanız, P2W olmasın diyorsanız, etkinlik koştururum, dungeonlara göre karakteri hazırlarım, PVE yaparım özellikle arkadaş grubum var 3-4 kişiyiz diyorsan alınır. 2 saat oynayıp iade etme derdine girmeyin şüpheniz var ise çünkü oyunun 2 saati hiçbir şey yok genel öğretileri ve tanıtımları var. Youtube'dan izleyip karar verebilirsiniz bu aşamada.

Yani bide her MMO'nun derdi olan gold al-sat piyasası var bir tek P2W o noktada işleyebilir. Fakat alan insanlarda craft için harcıyordu goldları direkt olarak item almak adına değil diye düşünüyorum çünkü craftlarda şans faktörü olduğu için birçok kere yapınca harcanan para çok oluyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…