Bende dün araştırınca o modeli kararlaştırmıştım iyi oldu
Tekrar teşekkürler ilginiz için
Perşembe günü sipariş edeceğim, tüm parçalar gelince ve birleştirilince buraya yazarım
- - - Güncellendi - - -
Recep Baltaş küçük bir ekleme yapacağım.
Ekran kartında değişikliğe gitmek zorunda kaldım. Nedeni ise tarihi belirsiz stoklara geri dönme durumu. Özel bir modelmiş sanırsam Asus 'un 7970 'i.
Onun yerine
şu kartı seçtim. Sanırım aynı işi görür , ve çok daha ucuz
Ayrıca SSD 'de de değişikliğe gideceğim sanırsam ,
şu model yorumlara bakacak olursak çok iyi gibi.
Bunlar hakkında görüşleriniz neler merak ettim .
Ayrıca bana önerdiğiniz monitör yok satıyor sanırım , newegg out of stock demiş
- - - Yeniden Güncellendi - - -
Arkadaşlar 990fxa gd80 msi anakartından kaçının. 2 RMA gerçekleştirdim, birincisinde her şey oldu biosu gördük derken bir reset ile hem anakart kendini öldürdü yanında işlemciyi de yok etti. 2. RMA de aldığım kartta coil whine var gibi. Ayrıca çok uzun sürede boot yapıyor anakart. Asus Crosshair Formula V sipariş ettim bugün. Yarın gelecek ve montajı yapacağım. Çok bilgi aldım sizin bilgisayar montaj videolarınızdan. Ayrıca Linus Tech Tips ten de. Kurulumu yaptıktan sonra oluşacak sistemim şöyle olacak:
[h=1]ASUS Crosshair V Formula-Z AM3+[/h][h=1]G.SKILL Ripjaws X Series 16GB (4 x 4GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 2133[/h][h=1]AMD FX-8350 Vishera 4.0GHz[/h][h=1]CORSAIR Hydro Series H100i Water Cooler[/h][h=1]OCZ Vector Series VTR1-25SAT3-256G 2.5" 256GB SATA III MLC[/h][h=1]SAPPHIRE Vapor-X 100351VXSR Radeon HD 7970 GHz Edition 3GB 384-bit GDDR5[/h][h=1]CORSAIR HX Series HX850 850W[/h][h=1]ASUS VG248QE Black 24" 144Hz 1ms[/h][h=1]
AeroCool ATX MidTower Gamer Case in Black[/h][h=1]
Asus 24xDVD-RW Serial ATA Internal OEM Drive DRW-24B1ST (Black)[/h][h=1]
TP-LINK TL-WN822N Wireless[/h]
Tek sorun ekran kartında da küçük bir miktar da olsa coil whine olması. Yeni ekran kartı alacaklara tavsiyem Nvidia ile gidin. AMD nin çoğu high end GPU larında coil whine problemi varmış. Cumartesi ya da Pazar günü buraya fotoğraflar ile beraber gelirim umarım
.