E Engin.Senses.99 Kilopat Katılım 23 Şubat 2019 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2019 #1 Newegg.com dan ekran kartı alacağım da satın alma yerinde telefona kadar kod geliyor, onaylıyorum ama sonra ödenen banka tarafından reddedildi diyor. Bankayı arıyorum onlar da sıkıntı yok diyor. Yardım eder misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Ekim 2019
Newegg.com dan ekran kartı alacağım da satın alma yerinde telefona kadar kod geliyor, onaylıyorum ama sonra ödenen banka tarafından reddedildi diyor. Bankayı arıyorum onlar da sıkıntı yok diyor. Yardım eder misiniz?
deleted Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Kasım 2014 Mesajlar 3.557 Çözümler 58 12 Ekim 2019 #2 Bankan yurtdışı alışverişe izin veriyor mu? Kartın internetten alışverişe açık mı?
E Engin.Senses.99 Kilopat Katılım 23 Şubat 2019 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2019 #3 deleted dedi: Bankan yurtdışı alışverişe izin veriyor mu? Kartın internetten alışverişe açık mı? Genişletmek için tıkla... Evet internet alışverişine açık
deleted dedi: Bankan yurtdışı alışverişe izin veriyor mu? Kartın internetten alışverişe açık mı? Genişletmek için tıkla... Evet internet alışverişine açık
kabaktadi Megapat Katılım 14 Aralık 2015 Mesajlar 361 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2019 #4 Benim de Neo kartım açık ama sanırım Newegg her bankayla anlaşmalı değil. Mecburen kardeşimin kartından almıştım ben de.
Benim de Neo kartım açık ama sanırım Newegg her bankayla anlaşmalı değil. Mecburen kardeşimin kartından almıştım ben de.
E Engin.Senses.99 Kilopat Katılım 23 Şubat 2019 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2019 #5 Silinen üye dedi: Benim de Neo kartım açık ama sanırım Newegg her bankayla anlaşmalı değil. Mecburen kardeşimin kartından almıştım ben de. Genişletmek için tıkla... Ben hem ing hemde finans bank denedim olmadı siz hangi bankanın denediniz acaba
Silinen üye dedi: Benim de Neo kartım açık ama sanırım Newegg her bankayla anlaşmalı değil. Mecburen kardeşimin kartından almıştım ben de. Genişletmek için tıkla... Ben hem ing hemde finans bank denedim olmadı siz hangi bankanın denediniz acaba
kabaktadi Megapat Katılım 14 Aralık 2015 Mesajlar 361 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2019 #6 Akbank'la olmadı İş Bankası'yla oldu.
deleted Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Kasım 2014 Mesajlar 3.557 Çözümler 58 12 Ekim 2019 #7 Bu bağlantıyı okuyabilirsiniz
E Engin.Senses.99 Kilopat Katılım 23 Şubat 2019 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2019 #8 Garantiyle denedik oldu