Newegg.com Güvenilir Bir Alışveriş Sitesi mi?

TMS

Decapat
Newegg'den PSU almayı düşünüyorum. Gümrük ile ilgili geçmişte sorun yaşayanlar olmuş. Bu durumu düzelttiler mi ? Yakın zamanda alışveriş yapan oldu mu ? Kaç günde teslim ediliyor ürünler ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Steamde M.2 SSD sipariş verdim dediniz. Şu an buraya konu açıp güvenilir olup olmadığını soruyorsunuz. Ve PSU alacağım diyorsunuz.

Geçen sene gūmrūkle ilgili sıkıntılar yaşanmış ancak 2018 yılında sorun yaşıyanla karşılaşmadım daha ama sana teminat veremem al kesin sorunsuz gelir diye.Çok būyūk bir meblağ değilse senin için sipariş et gör ileri ki alışverişlerinde rehber olur durum sana.

2018 de alışveriş yapanları merak ettim ben de ama ulaşamadım kimseye
Siparişimi verdim. Herhangi bir sorunda buraya tekrardan yazarım. Şuan için görünen tek sıkıntı son kısımda görünen ücret 496 tl iken benden 518 tl çekmeleri.

Son düzenleme:
Forumdan bir arkadas 2 kere sistem toplayip almis bu sene icinde sorun yasamadim demisti.

@TMS Evga Supernovalardan kaptım bir tane. 440 TL gibi bir fiyata geliyordu.

Ben de EVGA supernova G2 650W aldım. Türkiye'ye kargolarda 100 TL indirim kuponunu kullandınız mı ? Ben öyle yapıp 376 TL ye kaptım üstte yazdığım siparişi promosyon kodunu sonradan öğrendiğim için iptal ettim. Parayı çekmişlerdi zorda olsa müşteri hizmetleriyle chatte anlaşıp iptal ettiler ilk siparişi para da 7-10 gün arası geri yatacakmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…