Ram aldim 3 gün içinde elime ulaştı. Hiç bir sorunla karsilasmadim. Yalnızca bildiğim kadariyla ödeme yaptığın kart ile gönderi adresin aynı olsun diye biliyorum.
Almak istediğim bir kaç parça var. Ürünler Türkiye’ ye oranla çok daha uygun fiyata satılıyor. Hatta Türkiye piyasasında olmayan ürünler bile var. Almayı düşündüklerim; RTX 2070, H500M kasa, Corsair H150i Pro aio, 144 Hz bir monitör marka model önerilerine açığım. Sormak istediğim sipariş...
Merhaba dostlar, Newegg sitesini yeni keşfettim Türkiye'ye gönderim yapılması ve fiyatların TL bazında sunulması da ayrıca dikkatimi çekti. Birkaç iş günü içerisinde ulaştırılacağı beyan ediliyor ve fiyatlar çok iyi, acaba sizden Newegg üzerinde alışveriş yapan var mı? Güvenilir mi? Gümrükte...
Yakın zamanda Newegg'den laptop almayı düşünüyorum. Fakat Newegg hakkında pek bir bilgim yok açıkçası. Güvenilir mi ? Alışveriş yapmış olan arkadaşlar yorumlarını paylaşırlarsa süper olur.
Selam dostlar. Bugün Newegg "sanırım bir Çin sitesi" gibi bir site buldum. Fiyatlar Türkiye'ye oranla 100-300TL arası daha ucuz. Hangi kargo şirketini kullanmaktadırlar? Gümrük vergisi öder miyiz? Canlı destek ekibi tatmin edici cevaplar veriyor mu? Alışveriş yapan arkadaşlar bilgilendirirse...
Arkadaşlar buradan RX 580 4 GB Gaming X 970 TL gibi bir fiyata buldum fakat Amazon'da 1250 TL. Bu site güvenilir midir? Bu arada kargo bedava diyorlar. Bu ürün toplam ne kadar olur?
Arkadaşlar konu doğru yere açtığımdan emin değilim. Eğer yanlışsa kusura bakmayın. Şimdi konuya geçeyim, bu siteden alış-veriş yapmak doğru olur mu? Güvenilir mi? Merak ediyorum. Çünkü, baktığımda Türkiye'de GTX970 fiyatları 1000 TL'nin üstündeyken bu sitede 800-900 TL civarı, yardımcı olursanız...
Güven konusunda şüphen olmasın. Son fiyatta vat included yazıyorsa o gümrük vs dahil yani vergiler dahil. Shipment için genellikle 100 tl alıyorlar. Sepete ekleyerek sana kaç tlye mâl olacağını görebilirsin. Newegg'in tek sıkıntısı iade süreci sanırım. Warranty and returns kısmını inceleyin.