Newegg.com'dan alışveriş yapılır mı?

BennErenn

Hectopat
Daha fazla  
Daha önce alışveriş yapan oldu mu? RTX 4060 Ti Türkiye fiyatından 2-3K daha ucuza geliyor. Gümrükte vs. herhangi bir sıkıntı çıkar mı?

Bazıları hatalı parçadan şikayetçi, bazıları geç gelmesinden ve bazıları da hiç sorun yok diyor. Baya karışık düşüncelere sahip müşterileri var.

Daha önce alışveriş yapan oldu mu? RTX 4060 Ti Türkiye fiyatından 2-3K daha ucuza geliyor. Gümrükte vs. herhangi bir sıkıntı çıkar mı?

Fiyatı ne kadar, alırken vergi ekliyor mu alım ekranında yoksa gümrük vergisi hariç mi gönderiyor?

Gümrük vergisini baştan almıyorsa ve 150 Euro üzerindeyse ürün fiyatı %60-70 ekstra masraf ekleneceğini hesap edebilirsiniz aşağı yukarı.

Güvenilir fakat 2-3 bin tl için uğraşmaya değmez. TR'den taksitle mis gibi alıyorsun. Mining çok popüler iken %40-50 gibi farkla oradan alabiliyordun o zaman mantıklıydı.
Birkaç ay sonra alacağım için durum belli olmaz, birkaç gün içinde yaklaşık 3 4 bin TL zam geldi ekran kartlarına

Fiyatı ne kadar, alırken vergi ekliyor mu alım ekranında yoksa gümrük vergisi hariç mi gönderiyor?

Gümrük vergisini baştan almıyorsa ve 150 Euro üzerindeyse ürün fiyatı %60-70 ekstra masraf ekleneceğini hesap edebilirsiniz aşağı yukarı.
Vergi dahil 15.000-16.000 TL olması lazım

Merhaba, bu alışverişi yaptınız mı bende Türkiye de pek SFX PSU alternatifi olmadığı için oradan bir kaç ürün araştırıyorum. hesaplanan vergi dışında bir masraf çıkıyor mu merak ediyorum gümrükte.

Merhaba, bu alışverişi yaptınız mı bende Türkiye de pek SFX PSU alternatifi olmadığı için oradan bir kaç ürün araştırıyorum. hesaplanan vergi dışında bir masraf çıkıyor mu merak ediyorum gümrükte.

30 Euro üstünde bir ürün alırsanız ürün fiyatı kadar ya da daha fazla vergiyle karşılaşabilirsiniz son gümrük düzenlemesinden sonra.

Genelde Amazon, Aliexpress ve Temu gibi siteler zaten artık 30 Euro üstündeki ürünleri listelemiyor Türk kullanıcılarına zaten, ama olur da New Egg'de böyle bir önlem alınmadıysa ve 30 Euro üstü bir ürün alabilseniz dahi ciddi para ödemek zorunda kalabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı