Güvenilir fakat 2-3 bin tl için uğraşmaya değmez. TR'den taksitle mis gibi alıyorsun. Mining çok popüler iken %40-50 gibi farkla oradan alabiliyordun o zaman mantıklıydı.
Güvenilir fakat 2-3 bin tl için uğraşmaya değmez. TR'den taksitle mis gibi alıyorsun. Mining çok popüler iken %40-50 gibi farkla oradan alabiliyordun o zaman mantıklıydı.
Merhaba, bu alışverişi yaptınız mı bende Türkiye de pek SFX PSU alternatifi olmadığı için oradan bir kaç ürün araştırıyorum. hesaplanan vergi dışında bir masraf çıkıyor mu merak ediyorum gümrükte.
Merhaba, bu alışverişi yaptınız mı bende Türkiye de pek SFX PSU alternatifi olmadığı için oradan bir kaç ürün araştırıyorum. hesaplanan vergi dışında bir masraf çıkıyor mu merak ediyorum gümrükte.
30 Euro üstünde bir ürün alırsanız ürün fiyatı kadar ya da daha fazla vergiyle karşılaşabilirsiniz son gümrük düzenlemesinden sonra.
Genelde Amazon, Aliexpress ve Temu gibi siteler zaten artık 30 Euro üstündeki ürünleri listelemiyor Türk kullanıcılarına zaten, ama olur da New Egg'de böyle bir önlem alınmadıysa ve 30 Euro üstü bir ürün alabilseniz dahi ciddi para ödemek zorunda kalabilirsiniz.