Newegg.com'dan Oyuncu Koltuğu Siparişi

chuk

Kilopat
Makaleler
1
Yer
Adana
Daha fazla  
Türkiye fiyatlarını oldukça yüksek bulduğum oyuncu koltuklarına Newegg.com'da bakmaya karar verdim ve fiyatlar oldukça uygun buldum. $100 bandındaki koltuklar işimi görür gibi duruyor. Sitenin alışveriş esnasında vergiyi aldığını görüyorum ama bu denli büyük bir koli sipariş vermeden önce tereddütte kaldım. Daha önce böyle bir sipariş deneyimleyen var mıdır?

Ürün direkt üretici firmadan kargo edilir diye bir ibare de var. Ürünün elime ulaşmadığı durumlarda sipariş iptali ve geri ödeme için uğraştırıyorlar mı?

Deneyimli alıcıların bilgilerini bekliyorum.

Ürün : Vitesse Gaming Office Chair with Carbon Fiber Design, High Back Racing Style Seat, Swivel, Lumbar Support and Headrest (Black) - Newegg.com

Koltuk güzelmiş. Newegg güvenilir diye biliyorum ama hiç alışverişim olmadı.Sorunsuz alışveriş yapanda çıkarsa al derim.

Satıcısı Newegg olan PSU almıştım 10 günde sorunsuz ulaştı.

Newegg güvenilir fakat bu ürünün Türkiye'ye satışı olmayabilir. Sağ üst taraftan ülke seçimini Türkiye yapıp sayfayı görüntülemeyi denediniz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…