M Mr.Coral Femtopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2021 #1 Newegg'den bilgisayar almayı düşünüyorum güvenilir mi acaba, aranızda Newegg'den alışveriş yapan var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Ocak 2021
Newegg'den bilgisayar almayı düşünüyorum güvenilir mi acaba, aranızda Newegg'den alışveriş yapan var mı?
fushigurotoji Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ocak 2017 Mesajlar 7.919 Makaleler 6 Çözümler 30 9 Ocak 2021 #2 Newegg güvenilir sitedir. Alırken satıcı Newegg olmasına dikkat edin yeterli. Sizden vergi ücretini Amazon gibi başta aldığı için sonradan uğraşmıyorsunuz.
Newegg güvenilir sitedir. Alırken satıcı Newegg olmasına dikkat edin yeterli. Sizden vergi ücretini Amazon gibi başta aldığı için sonradan uğraşmıyorsunuz.
RPM Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 11.549 Makaleler 6 Çözümler 32 Yer Bursa 9 Ocak 2021 #3 Evet, güvenilir.
Nakerosu Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ekim 2018 Mesajlar 6.313 Makaleler 27 Çözümler 30 Yer Japonya, Tokyo 9 Ocak 2021 #4 Güvenilir.
Mert Ayıboğan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 2.255 Makaleler 2 Çözümler 4 9 Ocak 2021 #5 Mr.Coral dedi: Newegg'den bilgisayar almayı düşünüyorum güvenilir mi acaba, aranızda Newegg'den alışveriş yapan var mı? Genişletmek için tıkla... Güvenilirdir. Eski bir sitedir zaten.
Mr.Coral dedi: Newegg'den bilgisayar almayı düşünüyorum güvenilir mi acaba, aranızda Newegg'den alışveriş yapan var mı? Genişletmek için tıkla... Güvenilirdir. Eski bir sitedir zaten.
S SerdarSen Picopat Katılım 3 Eylül 2020 Mesajlar 97 9 Ocak 2021 #6 Güvenilirdir alabilirsiniz, ama amazon genellikle daha ucuz size kontrol etmediyseniz hatırlatayım.
M Mr.Coral Femtopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2021 #7 Mert Ayıboğan dedi: Güvenilirdir. Eski bir sitedir zaten. Genişletmek için tıkla... İnternette bazıları gümrükte çok takılıyor ve çok fazla vergi alıyorlar yazmıştı. Kesin olarak güvenilir değil mi? SerdarSen dedi: Güvenilirdir alabilirsiniz, ama Amazon genellikle daha ucuz size kontrol etmediyseniz hatırlatayım. Genişletmek için tıkla... Gümrükte takılma çok oluyormuş fazlasıyla da vergi alınıyormuş doğru mu?
Mert Ayıboğan dedi: Güvenilirdir. Eski bir sitedir zaten. Genişletmek için tıkla... İnternette bazıları gümrükte çok takılıyor ve çok fazla vergi alıyorlar yazmıştı. Kesin olarak güvenilir değil mi? SerdarSen dedi: Güvenilirdir alabilirsiniz, ama Amazon genellikle daha ucuz size kontrol etmediyseniz hatırlatayım. Genişletmek için tıkla... Gümrükte takılma çok oluyormuş fazlasıyla da vergi alınıyormuş doğru mu?
S SerdarSen Picopat Katılım 3 Eylül 2020 Mesajlar 97 9 Ocak 2021 #8 Mr.Coral dedi: İnternette bazıları gümrükte çok takılıyor ve çok fazla vergi alıyorlar yazmıştı. Kesin olarak güvenilir değil mi? Gümrükte takılma çok oluyormuş fazlasıyla da vergi alınıyormuş doğru mu? Genişletmek için tıkla... Hayır olamamalı çünkü vergiyi ödüyorlar kendileri, siz ek vergi vermeyeceksiniz.
Mr.Coral dedi: İnternette bazıları gümrükte çok takılıyor ve çok fazla vergi alıyorlar yazmıştı. Kesin olarak güvenilir değil mi? Gümrükte takılma çok oluyormuş fazlasıyla da vergi alınıyormuş doğru mu? Genişletmek için tıkla... Hayır olamamalı çünkü vergiyi ödüyorlar kendileri, siz ek vergi vermeyeceksiniz.
M Mr.Coral Femtopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2021 #9 SerdarSen dedi: Hayır olamamalı çünkü vergiyi ödüyorlar kendileri, siz ek vergi vermeyeceksiniz. Genişletmek için tıkla... Peki sizce Newegg'den bilgisayar almak mı daha mantıklı Türkiye'den mi?
SerdarSen dedi: Hayır olamamalı çünkü vergiyi ödüyorlar kendileri, siz ek vergi vermeyeceksiniz. Genişletmek için tıkla... Peki sizce Newegg'den bilgisayar almak mı daha mantıklı Türkiye'den mi?
S SerdarSen Picopat Katılım 3 Eylül 2020 Mesajlar 97 10 Ocak 2021 #10 Mr.Coral dedi: Peki sizce Newegg'den bilgisayar almak mı daha mantıklı Türkiye'den mi? Genişletmek için tıkla... Bu kişiden kişiye değişir ben şahsen ucuz ise kesinlikle yurtdışını tercih ederim. Fiyat farkı nekadar alacağınız modelin muadili ile?
Mr.Coral dedi: Peki sizce Newegg'den bilgisayar almak mı daha mantıklı Türkiye'den mi? Genişletmek için tıkla... Bu kişiden kişiye değişir ben şahsen ucuz ise kesinlikle yurtdışını tercih ederim. Fiyat farkı nekadar alacağınız modelin muadili ile?