JustNobody Hectopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 2.459 Çözümler 9 Yer Old West Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2021 #11 ArifUras dedi: Aynısını dedim ancak kredi kartında bekleyen ödemelerde görünür diyip gecistirdi. Genişletmek için tıkla... Belki de öyle bir şeydir hocam, yanlış yönlendirmeyeyim ama.
ArifUras dedi: Aynısını dedim ancak kredi kartında bekleyen ödemelerde görünür diyip gecistirdi. Genişletmek için tıkla... Belki de öyle bir şeydir hocam, yanlış yönlendirmeyeyim ama.
ArifUras Zeptopat Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2021 #12 JustNobody dedi: Belki de öyle bir şeydir hocam, yanlış yönlendirmeyeyim ama. Genişletmek için tıkla... Kredi karti adresi ve fatura adresi farklıydi TR de böyle bir uygulama olmadığı için kredi karti adresini girme gereği duymadim ondan mi reddedildi onu da bilmiyorum.
JustNobody dedi: Belki de öyle bir şeydir hocam, yanlış yönlendirmeyeyim ama. Genişletmek için tıkla... Kredi karti adresi ve fatura adresi farklıydi TR de böyle bir uygulama olmadığı için kredi karti adresini girme gereği duymadim ondan mi reddedildi onu da bilmiyorum.
A Almrtylc Hectopat Katılım 23 Kasım 2019 Mesajlar 40 28 Ekim 2021 #13 Sonuç ne oldu merak ettim Almrtylc dedi: Sonuç ne oldu merak ettim Genişletmek için tıkla... Hocam sorunun çözümü papara blackcard al paranı oraya aktar ve sorunsuz siparişini ver.. Son düzenleme: 31 Ekim 2021
Sonuç ne oldu merak ettim Almrtylc dedi: Sonuç ne oldu merak ettim Genişletmek için tıkla... Hocam sorunun çözümü papara blackcard al paranı oraya aktar ve sorunsuz siparişini ver..