Hicabi Hectopat Katılım 9 Ekim 2019 Mesajlar 25 24 Aralık 2019 #1 Newegg sitesinden laptop almayı düşünüyorum bir sıkıntı olmazsa Newegg vadesiz hesaptaki parayı TL olarak mı çekiyor yoksa dolara çevirip mı çekiyor bilgisi olan varsa yazabilir mi? Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Aralık 2019
Newegg sitesinden laptop almayı düşünüyorum bir sıkıntı olmazsa Newegg vadesiz hesaptaki parayı TL olarak mı çekiyor yoksa dolara çevirip mı çekiyor bilgisi olan varsa yazabilir mi? Teşekkürler.
painkiller Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 14.637 Makaleler 7 Çözümler 83 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522248089 24 Aralık 2019 #2 Evet. Gönderi adresini Türkiye gösterirsen TL olarak gösterir fiyat bilgilerini. Hesaptan da TL olarak çeker ücreti.
Evet. Gönderi adresini Türkiye gösterirsen TL olarak gösterir fiyat bilgilerini. Hesaptan da TL olarak çeker ücreti.
Hicabi Hectopat Katılım 9 Ekim 2019 Mesajlar 25 24 Aralık 2019 #3 painkiller dedi: Evet. Gönderi adresini Türkiye gösterirsen TL olarak gösterir fiyat bilgilerini. Hesaptan da TL olarak çeker ücreti. Genişletmek için tıkla... Eywallah teşekkürler
painkiller dedi: Evet. Gönderi adresini Türkiye gösterirsen TL olarak gösterir fiyat bilgilerini. Hesaptan da TL olarak çeker ücreti. Genişletmek için tıkla... Eywallah teşekkürler
painkiller Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 14.637 Makaleler 7 Çözümler 83 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522248089 24 Aralık 2019 #4 Hicabi dedi: teşekkürler Genişletmek için tıkla... Rica ederim. İyi günler
B bros172034 Hectopat Katılım 7 Şubat 2020 Mesajlar 184 19 Şubat 2020 #5 Hicabi dedi: Newegg sitesinden laptop almayı düşünüyorum bir sıkıntı olmazsa Newegg vadesiz hesaptaki parayı TL olarak mı çekiyor yoksa dolara çevirip mı çekiyor bilgisi olan varsa yazabilir mi? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hocam satın aldınız mı?
Hicabi dedi: Newegg sitesinden laptop almayı düşünüyorum bir sıkıntı olmazsa Newegg vadesiz hesaptaki parayı TL olarak mı çekiyor yoksa dolara çevirip mı çekiyor bilgisi olan varsa yazabilir mi? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hocam satın aldınız mı?