Newegg üzerinden ekran kartı almak

Xrated

Kilopat
Makaleler
1
Başlıkta belirttiğim üzere Newegg üzerinden EVGA RTX 2060S ekran kartını satın almayı düşünüyorum. Kart Türkiye'de İtopya ve Vatan mağazalarında 3.800-3.900 bandında satılmakta. Newegg üzerinde ise 3100 TL'ye satılmakta.

Merak ettiğim konu, bu belirtilen fiyat anladığım kadarıyla vergiler dahilinde çıkan ücret. Ekstra ödemem gereken bir ücret bulunmuyor sanırım. Newegg üzerinden alışveriş yapan veya konu hakkında bilgi sahibi kişiler yardımcı olabilirse çok memnun olurum.

ÜRÜN LİNKİ

Dosya Ekleri

• Screenshot_7.png
    82,2 KB · Görüntüleme: 173
dikkat ederseniz 2650tl. den 3127tl. diyor.vergiler dahil edilmiş.
siz yinede iletişime geçip kayıt altına alın

Ödeme kısmına geçtiğiniz zaman kargo vs. tüm masraflar ekleniyor. Orada gözüken 3127 TL ile kalmıyor sadece. Ona da bakmanızı öneririm.

Buradaki Vat yani vergi Amerika için mi yoksa gönderi yaptıkları ülkenin gümrük vergileri mi? Bence bunu sorgulayın. Çünkü bana biraz az geldi vergi oranı. Amerika ve Çin den gelen ürünlerde ekstra vergi var diye biliyorum. Mutlaka sorgulayın bunu.

En son fiyatı bu şekilde oluyor. Yine uygun tabii ki. Karar sizin.

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    44,8 KB · Görüntüleme: 177
Bu arada evet az para değil ama 500-700 lira arası bir fark için fakat ekran kartı gibi, aldığında bile sorunlu çıkma (CW, defolu üretim vb.) ihtimali olan bir üründe garantiyi yok saymayın, o farka garanti güvencesi her türlü değer...

Son düzenleme:
EVGA bildiğim kadarıyla uluslararası garantiye sahip.

Est. Vat. Tahmini vergi diyor. Yani net bir tutar belirtmemiş. Değişkenlik gösterebilir.
Daha önce 1Tb M2 SSD almıştım, orada yazan fiyat doğru. Gümrüğe takılmıyor. Gümrük dahil fiyattır o.
Newegg sitesinden alışverişi tavsiye edermisin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…