Newegg üzerinden laptop almak

Makaleler
6
Yer
İzmir-Bayraklı
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, tam tamına 4 ay haftanın 6 günü çalıştım ve 10K gibi bir para biriktirdim. Aklımda sadece laptop almak var. Daha önce de çok çalıştım fakat bu kadar ciddi bir miktar biriktirmedim. 10K gibi bir fiyata laptop almak istiyorum fakat ülkemizde ki fiyatlar... Newegg bana çok cazip geldi, daha önce buradan işlem yapan varsa bana yardımcı olabilir mi? Süreç nasıl işliyor, fiyatlara vergiler dahil mi? Kargo hızlı mı? Şimdiden hepinize teşekkür ederim.
Aklımda da bu modeli almak var. Acer Nitro 5 - 15.6" - Intel Core i5-9300H - GeForce RTX 2060 - 16 GB DDR4 - 512 GB SSD - Gaming Laptop (AN515-54-547D) - Newegg.com

Laptop alma amacın nedir?

VAT-Inclusive Price altında yazan fiyat bütün masraflar eklenmiş halidir, yani daha fazlasını ödemezsin. O fiyatın altında masraf çıkarsa Amazon iade ediyor ama newegg'de süreç nasıl işliyor bilmiyorum.

O laptoba vergiler ve kargo dahil toplamda 18.295₺ ödersiniz.

Onun yerine Monster Tulpar serisi bakabilirsiniz. Hem daha ucuz hem garantili hem de daha iyi işlemciye sahip.

Pardon. Fark etmemişim.
1 tane olunca 9147₺ yapıyor. Yine de Monster Tulpar serisi alırdım.
Arada 750 TL fark var ve ayrıca bu attığım biraz pahalı olan modeller. 8K gibi bir miktara da RTX 2060 Laptop bulabiliyorum Newegg üzerinden. Şöyle bana Discord gibi yerlerden detaylı yardım edecek birisi olsa direk alacağım. Biraz korkuyorum her ne kadar teknoloji ve bu tür işlere meraklı ve bilgili olsam da.
SSD daha düşük, fiyatı daha pahalı. Bugün Monster İzmir şubesine gittim, stokta RTX 2060 model kalmamış, olanlarda 11K olan modeller.

Stokta görünüyor:

İşlemcisi daha iyi, garantisi var. SSD sonradan da eklenebilir. Ya da özelleştirirken 1 adet HDD ekleyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…