Batuhan Bulut Hectopat Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 59 5 Mart 2021 #1 Newegg'den sistem alıyorum. Vergi Kargo dahil 21.700TL. 1500EURO geçtiği için ek vergi çıkıyormuş. Bunu ben mi öderim? Lütfen bilen kişiler sadece aydınlatabilir mi?
Newegg'den sistem alıyorum. Vergi Kargo dahil 21.700TL. 1500EURO geçtiği için ek vergi çıkıyormuş. Bunu ben mi öderim? Lütfen bilen kişiler sadece aydınlatabilir mi?
SCN Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Ocak 2014 Mesajlar 3.489 Çözümler 5 Yer Antalya 5 Mart 2021 #2 Sipariş verirken direct türkiye kargo gibi bir seçenek var onu seçiyorsun. Vergiler dahil hepsini ödemiş oluyorsun tek seferde.
Sipariş verirken direct türkiye kargo gibi bir seçenek var onu seçiyorsun. Vergiler dahil hepsini ödemiş oluyorsun tek seferde.
Batuhan Bulut Hectopat Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 59 5 Mart 2021 #3 SCN dedi: Sipariş verirken Direct Türkiye kargo gibi bir seçenek var onu seçiyorsun. Vergiler dahil hepsini ödemiş oluyorsun tek seferde. Genişletmek için tıkla... Ben de oyle biliyordum. Ama ek vergi çıkıyormuş ve odemiyorlarmis diye forumlarda okudum bilemedim
SCN dedi: Sipariş verirken Direct Türkiye kargo gibi bir seçenek var onu seçiyorsun. Vergiler dahil hepsini ödemiş oluyorsun tek seferde. Genişletmek için tıkla... Ben de oyle biliyordum. Ama ek vergi çıkıyormuş ve odemiyorlarmis diye forumlarda okudum bilemedim
angoranimi Femtopat Katılım 5 Mart 2021 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Kadın 16 Mart 2021 #4 Batuhan Bulut dedi: Ben de oyle biliyordum. Ama ek vergi çıkıyormuş ve odemiyorlarmis diye forumlarda okudum bilemedim Genişletmek için tıkla... alışverişi yaparsanız sonucunu da paylaşır mısınız?
Batuhan Bulut dedi: Ben de oyle biliyordum. Ama ek vergi çıkıyormuş ve odemiyorlarmis diye forumlarda okudum bilemedim Genişletmek için tıkla... alışverişi yaparsanız sonucunu da paylaşır mısınız?