Newegg’den alışveriş yapmak

Tr'de bulunmuyor lakin nanokatalogda 200 lira daha ucuz oraya bakabilirsin.

Nanokataloğa güvenirli mi ? Çok fazla insan zor durumda kalmış ürünü alamamış para iadesi istemiş para iade etmemek için oyalanmış vs. Bu tarz çok fazla şikayet var.

Nanokataloğa güvenirli mi ? Çok fazla insan zor durumda kalmış ürünü alamamış para iadesi istemiş para iade etmemek için oyalanmış vs. Bu tarz çok fazla şikayet var.
Almadan önce stok durumunu sorunuz genelde stokta olmayan ürünler sorun yapıyor.

Stokda olmadığını ama 7-10 gün arasında geleceğini söylüyorlar sipariş vermem halinde.

Stokda olmadığını ama 7-10 gün arasında geleceğini söylüyorlar sipariş vermem halinde.

Aynı durum benim de başıma geldi ps4 kulaklığı için aradım sordum 1 hafta içinde elimize geçer sonrasında size yollarız dediler. İki hafta geçti aradım henüz gelmediğini haftaya onlara gelecek ürünlerin arasında olabileceğini söylediler sonra siparişi iptal ettim. İhtimaller üzerine alışveriş yapıyoruz resmen.

Senin gibi bir çok kişi zor durumda kaldığı için o siteden alışverişi tercih etmiyorum. Newegg uygun fiyatlı güvenilir mi emin olamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…