Newegg'den bilgisayar toplamak

Enes Kalafat

Decapat
Fotoğrafta görülen sistemi toplamak istiyorum. Sizce güvenilir midir? Bir de sisteme işlemci önerisinde bulunursanız sevinirim. Bir de est. VAC yazan şey gümrük vergisi mi oluyor ? Teşekkürler.

Adsız.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Gerçekten fiyatlar aşırı uygun. Sipariş edip memnun kalan var. Geçen sene sorunluydu ama bu sene düzeltmişlerdir bence. Sistemde PSU'yu değiştirin bence.

Gerçekten fiyatlar aşırı uygun. Sipariş edip memnun kalan var. Geçen sene sorunluydu ama bu sene düzeltmişlerdir bence. Sistemde PSU'yu değiştirin bence.
Bu sene sorunsuz iş çıkartıyolar çıksada bizim gümürkten dolayı çıkıyor bende burdan 1070Ti alıcam.

Arkadaşlar newegg gümrük işlemlerini halletme garantisi veriyor, içiniz rahat sipariş verebilirsiniz.
Bu arada kasa sipariş etmeyin kargo ücreti çok yükseliyor burdan çok daha pahalıya denk geliyor
Ha birde o ekran kartını almanızı tavsiye etmiyorum, ASRock veya aynı markanın Red Devil modelinin kullanıcı yorumları daha iyi

Arkadaşlar newegg gümrük işlemlerini halletme garantisi veriyor, içiniz rahat sipariş verebilirsiniz.
Bu arada kasa sipariş etmeyin kargo ücreti çok yükseliyor burdan çok daha pahalıya denk geliyor
Ha birde o ekran kartını almanızı tavsiye etmiyorum, ASRock veya aynı markanın Red Devil modelinin kullanıcı yorumları daha iyi
Bende ekran kartı alıcaktım sizin alışveriş deneyiminizi okudum daha da rahtladım 11'inde siparişi vericem Newegg'ten.

şu sıralar aynı sisteme Nanokatolog'dan rx 590 eklemeyi düşünüyorum sizce Nanokatolog nasıldır kargoyla alakalı sıkıntı yaşamış bir marka mıdır ? bilgilendirirseniz sevinirim.

şu sıralar aynı sisteme Nanokatolog'dan rx 590 eklemeyi düşünüyorum sizce Nanokatolog nasıldır kargoyla alakalı sıkıntı yaşamış bir marka mıdır ? bilgilendirirseniz sevinirim.
Nanokatalog sipariş üzerine yurt dışından ürün getiren bir site. Bu yüzden genelde elinize ulaşma süresi uzundur garantiyi kendisi verir ve üstüne kar koyar. Bu yüzden fiyatları karşılatırarak aşmak lazım çoğu zaman yurt dışından alınca daha uygun oluyor. Verdikleri garanti hakkında bir bilgim yok ama elinize ulaşması 30 günü bulabilir.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı