B burhanzengin Hectopat Katılım 21 Ocak 2019 Mesajlar 40 29 Ocak 2019 #1 Arkadaşlar MSI ekran kartı var. Newegg'de yorumlar orta derecede. Sizce alınır mı yoksa Nano'dan mı almalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Ocak 2019
Arkadaşlar MSI ekran kartı var. Newegg'de yorumlar orta derecede. Sizce alınır mı yoksa Nano'dan mı almalıyım?
R Rantek Kilopat Katılım 7 Ocak 2018 Mesajlar 310 29 Ocak 2019 #2 burhanzengin dedi: Arkadaşlar MSI ekran kartı var. Newegg'de yorumlar orta derecede. Sizce alınır mı yoksa Nano'dan mı almalıyım? Eki Görüntüle 364133 Genişletmek için tıkla... Bir arkadaş almıştı memnun kalmıştı. Gümrük vergisi ödememiş miydi, az mı ödemişti hatırlayamadım. Riske girmek istemiyorsanız 3.550 TLye Türkiye'den alabilirsiniz.
burhanzengin dedi: Arkadaşlar MSI ekran kartı var. Newegg'de yorumlar orta derecede. Sizce alınır mı yoksa Nano'dan mı almalıyım? Eki Görüntüle 364133 Genişletmek için tıkla... Bir arkadaş almıştı memnun kalmıştı. Gümrük vergisi ödememiş miydi, az mı ödemişti hatırlayamadım. Riske girmek istemiyorsanız 3.550 TLye Türkiye'den alabilirsiniz.
B burhanzengin Hectopat Katılım 21 Ocak 2019 Mesajlar 40 29 Ocak 2019 #3 Bu attığım üç fanli ve trde yok Asus rog strix var ikinci el 3200 lira oda coil whine sorunlu biride amazondan alma satıyor gigabyte gaming 2900 lira
Bu attığım üç fanli ve trde yok Asus rog strix var ikinci el 3200 lira oda coil whine sorunlu biride amazondan alma satıyor gigabyte gaming 2900 lira
Iron Kilopat Katılım 25 Şubat 2015 Mesajlar 762 Makaleler 3 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2019 #4 Alınır bir sorun olmuyor. Ödeme kısmında zaten vergi peşin alınıyor. Geçenlerde forumda RAM alan vardı çok hızlı ve sorunsuz şekilde gelmişti. Bende yakın zamanda ekran kartı alıcam Newegg'ten.
Alınır bir sorun olmuyor. Ödeme kısmında zaten vergi peşin alınıyor. Geçenlerde forumda RAM alan vardı çok hızlı ve sorunsuz şekilde gelmişti. Bende yakın zamanda ekran kartı alıcam Newegg'ten.
afloydian Hectopat Katılım 15 Ocak 2019 Mesajlar 25 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2019 #5 Ekran kartı ve işlemci aldım. 1 haftada elimdeydi. Tavsiye ederim.
B burhanzengin Hectopat Katılım 21 Ocak 2019 Mesajlar 40 29 Ocak 2019 #6 afloydian dedi: Ekran kartı ve işlemci aldım. 1 haftada elimdeydi. Tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Ne aldin ekran kartı
afloydian dedi: Ekran kartı ve işlemci aldım. 1 haftada elimdeydi. Tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Ne aldin ekran kartı
afloydian Hectopat Katılım 15 Ocak 2019 Mesajlar 25 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2019 #7 Sapphire nitro+ RX 590 special edition ve işlemci olarak Ryzen 5 2600
Rasihcan Küçük Hectopat Katılım 8 Ocak 2017 Mesajlar 420 Yer Osmaniye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Acil Tıp Teknisyeni Mezunu / Veteriner Hekimlik Okuyo 29 Ocak 2019 #8 Bende almak istiyorum da herhangi bir ek vergi verme gibi bir durumu var mı? afloydian dedi: Sapphire nitro+ RX 590 special edition ve işlemci olarak Ryzen 5 2600 Genişletmek için tıkla...
Bende almak istiyorum da herhangi bir ek vergi verme gibi bir durumu var mı? afloydian dedi: Sapphire nitro+ RX 590 special edition ve işlemci olarak Ryzen 5 2600 Genişletmek için tıkla...
afloydian Hectopat Katılım 15 Ocak 2019 Mesajlar 25 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2019 #9 Ödeme yaparken ödeyeceğiniz miktar dışında başka bir ücret almıyorlar.
B burhanzengin Hectopat Katılım 21 Ocak 2019 Mesajlar 40 29 Ocak 2019 #10 Rasihcan Küçük dedi: Bende almak istiyorum da herhangi bir ek vergi verme gibi bir durumu var mı? Genişletmek için tıkla... Yorumlar önemlimo genelde çoğu olumsuz gözüküyor
Rasihcan Küçük dedi: Bende almak istiyorum da herhangi bir ek vergi verme gibi bir durumu var mı? Genişletmek için tıkla... Yorumlar önemlimo genelde çoğu olumsuz gözüküyor