Newegg'den ekran kartı alınır mı?

Satış sonrası olası servise ihtiyaç duyulduğunda yeterli seviyede İngilizce'ye sahip değilsen Newegg sitesini ne kadar fiyatları cazip de olsa önermem. İş sadece satın almakla bitmiyor. Her türlü ihtimali göz önünde bulundurmak gerekir. Aldığın kart üretim hatalı olur derdini İngilizce anlatamayacak durumdaysan çok sıkıntı yaşarsın.

Ingilizcen yeterli ise

?

Ya da Evga gibi uluslararası garanti veren markaları tercih edeceksiniz ki ben öyle yapmayı düşünüyorum.

Şu an düzeltti ise bilmiyorum. Ama geçen sene rezalet ötesiydi.

Evgada desteği kestiğini açıkladı
Gerçekten mi ?
Bilmiyordum. Sayenizde öğrenmiş oldum.
Biraz araştırdım ama böyle bir durum görmedim siz nerden öğrendiniz desteği kestiğini ?

Son düzenleme:
Kardeş alırsan süreçle ilgili gelişmeleri buraya yazar mısın olumlu veya olumsuz çünkü ben de Asus Thor 850w, Rog Ryujin ve 32 GB RAM almayı planlıyorum ve Türkiye'de bulamadım gelse de çok pahalı olur zannımca RAM özellikle daha uygun geldi gözüme

Merhabalar, bende Cooler Master H500M kasa ve Corsair h115i platinum soğutma almayı planlıyorum. Yeterli seviyede bir ingilizcem yok ve istediğim ürünleri Türkiye'de satan doğru dürüst bir firma yada internet sitesi yok en önemlisi de kasa tabi ki bir öneriniz var mı yada sizce gönül rahatlıyığla alabilirmiyim?

Kasa gibi ağır ürünlerin kargo ücreti çok yüksek oluyor. Nanokatalog'da stok var görünüyor istediğiniz kasadan Burdan bakabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…