Svek Hectopat Katılım 14 Mart 2018 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Radyoloji Teknisyeni 20 Şubat 2019 #31 Kryptex dedi: Kasa gibi ağır ürünlerin kargo ücreti çok yüksek oluyor. Nanokatalog'da stok var görünüyor istediğiniz kasadan Burdan bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ne yazık ki nanokatalog güven vermiyor. Bir dünya insan şikayetçi memnunsuz..
Kryptex dedi: Kasa gibi ağır ürünlerin kargo ücreti çok yüksek oluyor. Nanokatalog'da stok var görünüyor istediğiniz kasadan Burdan bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ne yazık ki nanokatalog güven vermiyor. Bir dünya insan şikayetçi memnunsuz..
Kemal Erdoğan Megapat Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 202 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ETA Bilgisayar - Eğitim\Servis 18 Eylül 2019 #32 afloydian dedi: Ekran kartı ve işlemci aldım. 1 haftada elimdeydi. Tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Üstünden bir kaç ay geçmiş ancak yine de sormak istiyorum. Sitede yazan "VAT-Inclusive Price" tutarına ilave olarak vergi ödüyor muyuz? Yani o tutardan başka gümrükte ek bir vergi ödemek gerekiyor mu?
afloydian dedi: Ekran kartı ve işlemci aldım. 1 haftada elimdeydi. Tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Üstünden bir kaç ay geçmiş ancak yine de sormak istiyorum. Sitede yazan "VAT-Inclusive Price" tutarına ilave olarak vergi ödüyor muyuz? Yani o tutardan başka gümrükte ek bir vergi ödemek gerekiyor mu?