Newegg'den ekran kartı almak

Oguz75929

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Newegg'den Ekran kartı almayı düşünüyorum, daha önce alışveriş yapmış olan var mı? Gümrükte ek ücretle karşılaşır mıyım?
Amazon gibi sıkıntısız olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha önce @Nazım Paşa ekran kartı almıştı ve alışveriş süreci boyunca bayağı sancılı günler geçirmişti. Ben önermiyorum. Onun yerine Amazon'dan almanızı öneririm.
Evet onun yazısını okudum, biraz zaman geçti belki newegg kendilerini düzelttilerse diye merak ediyorum, amazonda stok yok malesef

Aradan uzun süre geçti ancak hala güvenmiyorum. Aslında 20-30 TL'lik bir şey alıp deneyesim yok değil. Yine de şu an uzak durmakta fayda var bence.

VAT (vergileri) ödüyoruz, bir sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum. Ana fiyatın üzerinde %18 vergi alıyor, bu yüzden gümrükte takılmaz. Ha oldu da takıldı ve sizden para istediler, Newegg'e ilettiğinizde bu sorunu düzeltirler. Sonuçta vergisini ödeyip alıyorsunuz. Ben de duruma göre ya ekran kartı (RTX 2060) ya da MSI'ın gaming laptopunu alacağım

Garanti durumu nasıl oluyor acaba bilginiz var mı?
@@Nazım Paşa siz herhangi bir problem yaşadınız mı ekran kartıyla ilgili? (Satın aldıktan sonra, kutu içeriği, kartın kullanımı esnası vb)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…