Solid State Disk SSD SSDPEKNW010T8X1 Intel Consumer 660p M.2 1024 GB SSD PCI Express 3.0 3D2 QLC NVMe PEKNW010T8X1 incelemesi ve teknik özellikleri en ucuz fiyat ile Nanokatalog'da!
Gümrükte herhangi bir sorun yaşayacağını sanmıyorum, forumda alışveriş deneyimleri paylaşan üyeler var. Fiyat konusuna gelecek olursak bu ürünün diğer muadillerine göre ucuz olmasının sebebi sanırım dayanıklılık.
Ben muadili olan hp markalı üürnü newegg den aldım kullanıyorum m3mnunum siparişimden sonra 3. gün elime geçti, altta ki arkadaş nanokatolog linki vermiş ama stoklarında yok ne zaman gelir Allah kerim Ayrıca gümrükte sıfır sıkıntı
Ben muadili olan hp markalı üürnü newegg den aldım kullanıyorum m3mnunum siparişimden sonra 3. gün elime geçti, altta ki arkadaş nanokatolog linki vermiş ama stoklarında yok ne zaman gelir Allah kerim Ayrıca gümrükte sıfır sıkıntı
Newegg üzerinde diğer satıcılarda teslimatı 8-18 gün olarak gösteriyor. Satıcısı Newegg olanda kargo bilgisi yok. Ne kadar sürede geliyor Newegg satıcısından aldığınızda?
Newegg üzerinde diğer satıcılarda teslimatı 8-18 gün olarak gösteriyor. Satıcısı Newegg olanda kargo bilgisi yok. Ne kadar sürede geliyor Newegg satıcısından aldığınızda?
Bu modeli almayı düşünüyorum ama yakın zamanda kampanya falan olur mu acaba? Sizce beklemeli miyim? Bilgisayarımda 1tb hdd ve samsung 850 evo 250gb ssd mevcut şu anda. Ssd de sadece windows yüklü olduğu için onu kullanmak istemiyorum. Bu modeli oyunlar için alacağım. Metro exodus oyununu hdd ye yükledim ve yükleme ekraninda cok bekletiyor.