Newegg'den MSI GL75 alınır mı?

Hocam MSI ve Monster'ı kıyaslamak bile komik duruyor...

Hocam MSI ve Monster'ı kıyaslamak bile komik duruyor...

Aynen komik bayağı.
MSI içinde de iyi model var kötü modeli var Monster'da da var. Markaya göre yorum yapacaksan herkes en iyi markayı alsın geçsin o zaman olay çözülür. Böyle bir mantık olabilir mi MSI gf serisi mesela on numara mı? Aşırı ısınan uzak durulması gereken model. Gl seriside fiyatı hak ettiğinden yüksek bence daha iyi alternatifleri varken alınmaz.
Markaya değil modele göre yorum yaparsan daha iyi olur.

Aynı bütçeye MSI'in thinden başka çok daha iyi modelleri var. Ben markayı şikayetlere ve ürün kalitesine göre değerlendiriyorum. Şikayet var sitesinde o kadar çok şikayetler var ki Monster'a dair. Çok yakın arkadaşım daha yeni almışken laptopun ekranı düştü, şaka gibi. Servisle uğraştı durdu. + Soğutma sistemleri de ortada.

Başka markalarda var ancak MSI'da yok. En ucuz Stealth serisi var 15k ya
zaten Monster sana en iyisi demiyoruz malzeme kalitesi leş olan modelleri var zaten uzak durulması gereken herkes biliyor bunu ama bazı modelleri kalite olarak diğer markalardan geriye kalan bir yanı yok artısı var. Modele göre yorum yapsan daha mantıklı olur.
Servisi diğerlerine göre kat kat iyidir diğerleri servis gibi davrandığı yok hep kitleme derdindeler.

En ucuz serisi Stealth mi? Thin ve Leopard öldü mü hocam?

En ucuz serisi Stealth mi? Thin ve Leopard öldü mü hocam?

Thin gf 63 serisi hocam işte. Leopar dışında söylemiştim bu modeli çıkarsak diye alternatifin olmadığını söylemek için.
Neyse konuyu dağıttık konu sahibinden özür dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…