Newegg'den RTX 2060 almak

Kusura bakma pek anlamıyorum bu işlerden yani elime gelene kadar orada yazan fiyat haricinde ödeme yapmıyorum değil mi?

Ben yurtdışından çok ürün getirdim. Newegg ile hiç işim olmadı ama olanı söylüyorum. Oradaki gibi KDV, gümrük ücreti vb. diye belli bir para ödüyorsan (sende 466 TL) bu sonradan para kesilmeyeceği anlamına gelir. Oradaki toplam ücreti ödeyince yurtiçinden geliyormuş gibi kapına kadar getirecekler %99 ihtimalle.

Henüz kimse güven verecek bir şey demedi :(

Ben yurtdışından çok ürün getirdim. Newegg ile hiç işim olmadı ama olanı söylüyorum. Oradaki gibi KDV, gümrük ücreti vb. diye belli bir para ödüyorsan (sende 466 TL) bu sonradan para kesilmeyeceği anlamına gelir. Oradaki toplam ücreti ödeyince yurtiçinden geliyormuş gibi kapına kadar getirecekler %99 ihtimalle.

Henüz kimse güven verecek bir şey demedi :(
Newegg bilmiyorum ama amazon.de üzerinden alınan ürünlerde hem vergi iadesi oluyor(amazon.de bizzat gümrük vergisini kendisi düşüyor, vatanda vs. Kdv indirimi olduğunu düşün onun gibi) hem de aldığınız ürünün markasından bağımsız olarak 2 yıl garanti kapsamında oluyor. Amazon.de candır.
Tr'de 20bin tl'lik msi laptobu 15 bine almıştık arkadaşa.

Newegg bilmiyorum ama amazon.de üzerinden alınan ürünlerde hem vergi iadesi oluyor(amazon.de bizzat gümrük vergisini kendisi düşüyor, Vatan'da vs. KDV indirimi olduğunu düşün onun gibi) hem de aldığınız ürünün markasından bağımsız olarak 2 yıl garanti kapsamında oluyor. Amazon.de candır.
TR'de 20bin TL'lik MSI laptopu 15 bine almıştık arkadaşa.

Vergiyi ödeyecek para yok ki alıp geri versin

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı