Newegg'ten alışveriş yapılır mı?

Tolga Güven

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, Newegg'te laptoplara bakıyorum. Fiyatları çok uygun ama aldıktan sonra sorun çıkma olasılığı yüksek mi? Newegg'ten alışveriş yapanlar deneyimlerini yazabilir mi?

Türkiye'den aldığınız bir üründe sorun çıkma ihtimali ne kadarsa oradan aldığınız üründe de o kadar olur. Gümrükte, ürünün fiyatı üzerinden %20 vergilendirme var diye biliyorum. Garanti konusunda sorun yaşayabilirsiniz, aldığınız ürünün Global garantisi yoksa Türkiye'de geçerli olmayacaktır.

Bu sitede ürünü satın alıken %18 KDV ve nakliye ücreti ekleniyor. Gümrüğe geldiğinde bir vergi daha mı uygulanıyor?
Türkiye'den aldığınız bir üründe sorun çıkma ihtimali ne kadarsa oradan aldığınız üründe de o kadar olur. Gümrükte, ürünün fiyatı üzerinden %20 vergilendirme var diye biliyorum. Garanti konusunda sorun yaşayabilirsiniz, aldığınız ürünün Global garantisi yoksa Türkiye'de geçerli olmayacaktır.

Geçen sene nisan ayında 7 bin küsür tl alışverişim olmıştu siteden. Son ödeme ekranında ne yazıyorsa onu ödüyosunuz ve başka hiçbir işlem, ödeme vs yapmıyorsunuz. Bununla ilgili konu da açmıştım hatta bakabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı