KYMBAVV Hectopat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci, Web Designer 30 Nisan 2021 #1 Merhabalar konuyu doğru yere mi açtım bilemiyorum ama neyse ben bilgisayarımda işlemcimi çok fazla yoran bir uygulama var. Uygulamanın adı NEWONE.EXE acaba sizde bu uygulama var mı? Veya bu program ne işe yaramakta? Bilgilendirirseniz sevinirim Son düzenleyen: Moderatör: 30 Nisan 2021
Merhabalar konuyu doğru yere mi açtım bilemiyorum ama neyse ben bilgisayarımda işlemcimi çok fazla yoran bir uygulama var. Uygulamanın adı NEWONE.EXE acaba sizde bu uygulama var mı? Veya bu program ne işe yaramakta? Bilgilendirirseniz sevinirim
I isthat Hectopat Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 711 Çözümler 4 30 Nisan 2021 #2 Bence bir virüs taraması yapın.
KYMBAVV Hectopat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci, Web Designer 30 Nisan 2021 #3 isthat dedi: Bence bir virüs taraması yapın. Genişletmek için tıkla... Tavsiye edeceğiniz bir program var mı? ücretsiz olursa daha iyi olur
isthat dedi: Bence bir virüs taraması yapın. Genişletmek için tıkla... Tavsiye edeceğiniz bir program var mı? ücretsiz olursa daha iyi olur
I isthat Hectopat Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 711 Çözümler 4 30 Nisan 2021 #4 Kaspersky Security Cloud öneririm.