NewPipe - Alternatif YouTube Uygulaması

Makaleler
151
Yer
Çengelköy
Daha fazla  
Profil Kapağı
1524428124
Bugün kullanmaya başladığım ve çok beğendiğim bir uygulama, konuyu tavsiye amaçlı açıyorum. NewPipe; YouTube uygulamasının yıllardır ısrarla yapmadığı arka planda çalma, açılır pencere olarak video oynatma ve videoları istediğiniz çözünürlükte video ya da MP3 olarak indirme gibi özelliklerini barındırıyor. Herhangi bir giriş yapmadan kanallara abone olabiliyorsunuz. En önemlisi uygulama içi reklamlar yok. Uygulama Play Store'da yok, APK olarak indirmeniz gerekiyor.(Uygulamada Türkçe dil desteği mevcut)

Sevgili Alp Gürsoy'da kendi videosunda bu programdan bahsetmişti. Gayet kullanışlı ve problemsiz çalışıyor. Ben memnun kaldım.

Fena bir uygulamaya benzemiyor ama uzun zamandır kullandığım ve Youtube uygulamasının aynısı fakat reklamsızı olan Download YouTube Vanced APK [NON-ROOT] vazgeçemem büyük ihtimalle.
Bu daha çok fake YouTube gibi bir şey sanırım. NewPipe daha küçük, daha basit ve hesap ile giriş yapmadan Abonelikler oluşturabiliyorsun. Bence bir şans verin.

IOS için benzer bir uygulama önerisi olan var mı?

Ne kadar güvenilir?

İndiriyorum umarım virüs falan değildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…