metehan7700 Kilopat Katılım 24 Haziran 2014 Mesajlar 106 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2016 #1 Arkadaşlar çıldırmak üzereyim bu Allahın belası siteye 2 ayrı hesaptan kayıt oldum. Hotmailden aktif ettim ancak ikisinde de bu hatayı veriyor. Var mı yardımcı olabilicek ? Bir türlü giriş yapamıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Haziran 2016
Arkadaşlar çıldırmak üzereyim bu Allahın belası siteye 2 ayrı hesaptan kayıt oldum. Hotmailden aktif ettim ancak ikisinde de bu hatayı veriyor. Var mı yardımcı olabilicek ? Bir türlü giriş yapamıyorum.
QveyZayraz Hectopat Katılım 23 Nisan 2016 Mesajlar 115 15 Haziran 2016 #2 Skyrim'e mod mu indireceksin? Benim hesabı vereyim isterseniz.
metehan7700 Kilopat Katılım 24 Haziran 2014 Mesajlar 106 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2016 #3 Valla Fallout New Vegasa mod indiricektim hocam. Verebilme imkanınız varsa çok sevinirim. Hocam ilginiz ve düşünceniz için çok teşekkür ederim. Tekrardan birkaç kere daha deneyince nedense oldu. İyi günler, iyi forumlar.
Valla Fallout New Vegasa mod indiricektim hocam. Verebilme imkanınız varsa çok sevinirim. Hocam ilginiz ve düşünceniz için çok teşekkür ederim. Tekrardan birkaç kere daha deneyince nedense oldu. İyi günler, iyi forumlar.