Leon Dayı Megapat Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 11.881 Makaleler 9 Çözümler 64 Yer İstanbul, Türkiye 24 Şubat 2025 #1 Steam Next Fest 2025 başladı. Oyunların demolarını denemek ve yakında çıkacak oyunlara göz atmak için 3 Mart'a kadar vaktiniz var. Steam Next Fest: October 2025 Edition - Coming Soon A celebration of upcoming games featuring demos, livestreams and more store.steampowered.com Son düzenleme: 24 Şubat 2025
Steam Next Fest 2025 başladı. Oyunların demolarını denemek ve yakında çıkacak oyunlara göz atmak için 3 Mart'a kadar vaktiniz var. Steam Next Fest: October 2025 Edition - Coming Soon A celebration of upcoming games featuring demos, livestreams and more store.steampowered.com
gerald1903 Femtopat Katılım 24 Şubat 2025 Mesajlar 9 24 Şubat 2025 #2 Boş festival. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Şubat 2025
Edmond_Dantes Decipat Katılım 9 Mayıs 2024 Mesajlar 2.926 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2025 #3 gerald1903 dedi: Boş festival. Genişletmek için tıkla... İndirim mindirim açısından boş da oyun üreticileri için bulunmaz nimet hocam öyle demeyin. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Şubat 2025
gerald1903 dedi: Boş festival. Genişletmek için tıkla... İndirim mindirim açısından boş da oyun üreticileri için bulunmaz nimet hocam öyle demeyin.
Hxrea Centipat Katılım 13 Ocak 2025 Mesajlar 2.635 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2025 #4 Görünüm için getirmişler herhalde. Hiçbir indirim göremedim çok saçma.
Leon Dayı Megapat Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 11.881 Makaleler 9 Çözümler 64 Yer İstanbul, Türkiye 24 Şubat 2025 #5 Hxrea dedi: Görünüm için getirmişler herhalde. Hiçbir indirim göremedim çok saçma. Genişletmek için tıkla... Steam Next Fest bir indirim etkinliği değil, yakın zamanda çıkacak oyunların demolarını denemek içindir.
Hxrea dedi: Görünüm için getirmişler herhalde. Hiçbir indirim göremedim çok saçma. Genişletmek için tıkla... Steam Next Fest bir indirim etkinliği değil, yakın zamanda çıkacak oyunların demolarını denemek içindir.
Hxrea Centipat Katılım 13 Ocak 2025 Mesajlar 2.635 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2025 #6 Leon Dayı dedi: Steam Next Fest bir indirim etkinliği değil, yakın zamanda çıkacak oyunların demolarını denemek içindir. Genişletmek için tıkla... Bilmiyordum teşekkürler.
Leon Dayı dedi: Steam Next Fest bir indirim etkinliği değil, yakın zamanda çıkacak oyunların demolarını denemek içindir. Genişletmek için tıkla... Bilmiyordum teşekkürler.
hogwartscanavarı Decapat Katılım 22 Haziran 2024 Mesajlar 3.298 Çözümler 14 24 Şubat 2025 #7 Edmond_Dantes dedi: İndirim mindirim açısından boş da oyun üreticileri için bulunmaz nimet hocam öyle demeyin. Genişletmek için tıkla... Ben oyun üreticisi değilim, oyun tüketicisiyim. Bizim için boş festival olduğu gerçeğini değiştirmiyor.
Edmond_Dantes dedi: İndirim mindirim açısından boş da oyun üreticileri için bulunmaz nimet hocam öyle demeyin. Genişletmek için tıkla... Ben oyun üreticisi değilim, oyun tüketicisiyim. Bizim için boş festival olduğu gerçeğini değiştirmiyor.
go ask alice Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ekim 2019 Mesajlar 2.871 Çözümler 6 Yer Mother Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2025 #8 Boş festival falan değildir. Almak istediğim oyunlardan bir kaçının demosu çıkmış çok iyi. Demo işleri gelişmeli hatta.
Boş festival falan değildir. Almak istediğim oyunlardan bir kaçının demosu çıkmış çok iyi. Demo işleri gelişmeli hatta.
OMxk5 Hectopat Katılım 24 Şubat 2020 Mesajlar 382 Çözümler 1 25 Şubat 2025 #9 hogwartscanavarı dedi: Ben oyun üreticisi değilim, oyun tüketicisiyim. Bizim için boş festival olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Genişletmek için tıkla... Oyun tüketicisi olduğun içinde önemli olması gerek zaten. Orada çıkmasını beklediğiniz bir oyunun demosu olsa böyle konuşmazsınız. Boş falan değildir. Çıkacak oyunların demosuna erişim sağlanıyor. O oyunları bekleyenler için faydalı bir etkinlik.
hogwartscanavarı dedi: Ben oyun üreticisi değilim, oyun tüketicisiyim. Bizim için boş festival olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Genişletmek için tıkla... Oyun tüketicisi olduğun içinde önemli olması gerek zaten. Orada çıkmasını beklediğiniz bir oyunun demosu olsa böyle konuşmazsınız. Boş falan değildir. Çıkacak oyunların demosuna erişim sağlanıyor. O oyunları bekleyenler için faydalı bir etkinlik.
UmutMelihAkyol Terapat Zamanın Tanığı İndirim Avcısı Oyun Gurmesi Katılım 14 Kasım 2015 Mesajlar 9.206 Makaleler 4 Çözümler 161 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: AsRock Phantom Gaming 6800 XT 16 GB RAM: Patriot Viper Venom 32 GB (16x2) DDR5 6000MHz CPU: AMD Ryzen 5 7500F | Phantom Spirit Anakart: ASUS PRIME B650M-R SSD: Kingston 1TB SKC3000S Gen4x4 NVMe M.2 SSD 2: Samsung 970 Evo Gen3x4 NVMe M.2 Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2025 #10 @hogwartscanavarı, çıkacak oyunların demolarını oynama fırsatın var. Evet, tüketici içinde gayet mükemmel bir etkinlik.
@hogwartscanavarı, çıkacak oyunların demolarını oynama fırsatın var. Evet, tüketici içinde gayet mükemmel bir etkinlik.