Zerolite Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2019 Mesajlar 3.665 Makaleler 2 Çözümler 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2025 #1 Dostlar selam, Next HD 2000 F'ta marka uydu alıcım var. Uzun zamandır kullanmıyordum ama yeni eve taşınınca kullanmak istedim. Ancak TV kablosunu bağlayınca sinyal %65-75 arası ama Q artmıyor. Ne yapmam gerekiyor?
Dostlar selam, Next HD 2000 F'ta marka uydu alıcım var. Uzun zamandır kullanmıyordum ama yeni eve taşınınca kullanmak istedim. Ancak TV kablosunu bağlayınca sinyal %65-75 arası ama Q artmıyor. Ne yapmam gerekiyor?
magicspears Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2019 Mesajlar 2.795 Çözümler 70 Yer İzmir 12 Ocak 2025 #2 DiseqC ayarlarını 1 ya da A yapmayı deneyin. Kabloları da kontrol edin. Gözle görülür bir sorun yoksa uyducu çağırıp kontrol ettirmeniz gerekir. Artı 0 Eksi
DiseqC ayarlarını 1 ya da A yapmayı deneyin. Kabloları da kontrol edin. Gözle görülür bir sorun yoksa uyducu çağırıp kontrol ettirmeniz gerekir.
KS KS Zerolite Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2019 Mesajlar 3.665 Makaleler 2 Çözümler 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2025 #3 magicspears dedi: Diseqc ayarlarını 1 ya da A yapmayı deneyin. Kabloları da kontrol edin. Gözle görülür bir sorun yoksa uyducu çağırıp kontrol ettirmeniz gerekir. Genişletmek için tıkla... Denedim onları ama bir sonuç alamadım. Yani A ve 1 yaptım tek tek yapma imkanım yok zaten Artı 0 Eksi
magicspears dedi: Diseqc ayarlarını 1 ya da A yapmayı deneyin. Kabloları da kontrol edin. Gözle görülür bir sorun yoksa uyducu çağırıp kontrol ettirmeniz gerekir. Genişletmek için tıkla... Denedim onları ama bir sonuç alamadım. Yani A ve 1 yaptım tek tek yapma imkanım yok zaten