Elektronik Next QLED Televizyonlarda İndirim

Daha fazla  
Son düzenleme:
Televizyonun incelemesi:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yaklaşık 10.000 TL daha ekleyip TCL, Samsung, Toshiba gibi markalara mı yönelmek gerekiyor yoksa bu fiyata çok mu iyi o saydığımız markalardan farkı nedir acaba ilk defa televizyon alacağım hiçbir bilgim yok.

Dosya Ekleri

• 1751925555143.png
    679,2 KB · Görüntüleme: 193
Yaklaşık 10.000 TL daha ekleyip TCL, Samsung, Toshiba gibi markalara mı yönelmek gerekiyor yoksa bu fiyata çok mu iyi o saydığımız markalardan farkı nedir acaba ilk defa televizyon alacağım hiçbir bilgim yok.
TCL CHOT panel kullanıyor. Quantum Dot aydınlatmalı VA. Fiyatına göre gayet iyi.

Garantiyi kim sağlıyor? Herhangi bir sorunda kimle muhatap oluyoruz yani? Bilen var mı?
Next'in kendi servisi var. Kurulumu da onlara yaptırıyorsunuz yoksa garanti dışı oluyor. Satıcı Amazon olduğu için ilk 1 ay içinde ölü piksel, kırık çıkma gibi durumlarda iade/değişimi kolayca kabul eder.

Next YE-65EFSG7-QLED modelini kullanıyorum. Merak ettiğiniz bir şey varsa, memnuniyetle cevaplayabilirim.

Dosya Ekleri

• 20250708_012119.jpg
    168,3 KB · Görüntüleme: 184
Nasıl buldunuz?
Valla genel olarak memnunum, görüntü kalitesi konusunda bir sıkıntım yok. Bendeki model Android versiyonu ve bu açıdan da sorun yaşamadım. Ama ses için aynı şeyi söyleyemem; kendi hoparlörü pek iyi değil. Bu yüzden bir soundbar aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…