Next Star 4K Android TV box alınır mı?

Daha fazla  
Televizyonumda sadece YouTube ve Netflix var. Amazon Prime, tabii ve maç izlemek istiyorum. Bu Next Star'ı alabilir miyim? Tavsiye eder misiniz?

Merhaba, hangi ürünü aldınız hocam? Bende ürün alma arefesindeyim size sormak istedim

Bugün Next 4K kargodan geldi. Televizyon değiştirdim adeta. Çok beğendim. Tavsiye ederim.

Almayı düşünenler varsa Amazon üzerinde indirim kovalayabilir. Hatta şimdi bile güvenilir satıcılar arasında en uygunlarından birisidir. Son 2-3 ay içinde iki defa 1399 liraya indirdiler ve hatta 9 aya kadar vade farksız taksit imkanı bile sunuldu. Ben iki ay önce aldım ve memnunum. Beş gün önce aldığım Toshiba TV'den daha güçlü işlemcisi var. İşlemcisi ikinci nesil Mi Stick ile aynı ama ikinci nesil Mi Box'a göre hafif geride gözüküyor. Şekil olarak kutudur ve birer adet ethernet ile USB portları bulundurması avantajdır. Minik bir iki bug dışında sorunla karşılaşmadım. Tekrar indirim denk gelirse direkt alın. HDMI girişi olan herhangi bir ekrana takıp keyfini çıkarın.

https://www.amazon.com.tr/Next-Start-4K/dp/B0CCW6K42T

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…