Vesalius85 Decapat Katılım 14 Mart 2023 Mesajlar 187 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2025 #11 Mordo RS dedi: Sizce 8gb YouTube, Netflix, Amazon Prime, Tod gibi uygulamalar için yeterli olur mu? Kendim için almadigimdan bütçenin artma ihtimali yok. Genişletmek için tıkla... Evet tabii ki yeterli olur. Bende Next 4k tv stick mevcut, 2 senedir aktif olarak kullanıyorum. Tv+, Youtube, Netflix, Spotify, Prime, Blutv, Apple Tv, Tivibu go yüklü ve sorunsuz çalışıyor.
Mordo RS dedi: Sizce 8gb YouTube, Netflix, Amazon Prime, Tod gibi uygulamalar için yeterli olur mu? Kendim için almadigimdan bütçenin artma ihtimali yok. Genişletmek için tıkla... Evet tabii ki yeterli olur. Bende Next 4k tv stick mevcut, 2 senedir aktif olarak kullanıyorum. Tv+, Youtube, Netflix, Spotify, Prime, Blutv, Apple Tv, Tivibu go yüklü ve sorunsuz çalışıyor.
ahmttunc Hectopat İndirim Avcısı Mahalle Bilgisayarcısı Ekipman Ustası Katılım 21 Kasım 2024 Mesajlar 5.266 Çözümler 4 13 Nisan 2025 #12 Tavsiyem 32GB almanız. İşlemcisi daha iyi.
D4rkIIBeyt Kilopat Katılım 28 Ağustos 2016 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Kadın 13 Nisan 2025 #13 Dün aldım pazartesi kargoya verilir büyük ihtimal merakla bekliyorum.