Elektronik Next Start 4K Media Player 1499 TL

Peki İp tv izleyebiliyor muyuz bununla. Senelik ödeme yapıp aldığımız ip tv. Biraz uzağım bu konuya kusuruma bakmayın
İzlersiniz. Markette bir çok IPTV uygulaması var. Onları Playstore'dan indirdiğinizde kendi hesabınıza giriş yaparsanız rahatlıkla izlersiniz.

D'Smart Go hediyesi kod olarak paketten mi çıkıyor?

Her cihazda var sanırım. Bazı yerlerde özellikle belirtmişler hediyeli diye.

Başka hiçbir yerde bu modelle ilgili bilgi bulamadım, size ürün geldi mi geldiyse kutusunu vb atma şansınız var mı hocam?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yeni model. Yeni verdim siparişi.

Teşekkürler hocam, neredeyse aynı paraya aradaki fark azımsanamayacak kadar büyük. Ayın 12'sinde aldığım ürün için iade talebi oluşturup hemen satın aldım yeni modeli.

Teşekkürler hocam, neredeyse aynı paraya aradaki fark azımsanamayacak kadar büyük. Ayın 12'sinde aldığım ürün için iade talebi oluşturup hemen satın aldım yeni modeli.

Özellikleri nedir? Bende 2016 model Arçelik TV var içinde YouTube Netflix vb. uygulamalar var. Bu cihaz ile neler yapabilirim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…